MENU

Наш ответ Чемберлену — Москаль обяжет всех водителей установить видеорегистраторы

1056 1

Остаточно переконався в тому, що МВС розв’язало проти мене брудну інформаційну кампанію (маю незаперечні докази), тому не можу залишитися без відповіді. 


Розробив закон, який вносить зміни до закону «Про дорожній рух» і ЗОБОВ'ЯЗУЄ всіх водіїв (легкових і вантажних авто) мати відеореєстратори. Щоб люди могли підготуватися, пропоную, щоб закон вступив в силу з 1 січня 2014 року. Якщо є ще якісь пропозиції, то пишіть. Паралельно працюю над змінами до КПК, які дозволять використовувати дані відеореєстраторів в судах, як докази (зараз цього нема). 


Україна займає 1 місце в Європі по кількості ДТП (в тому числі і зі смертельними наслідками), а люди не можуть довести свою правоту навіть перед страховими компаніями, не те що перед міліцією і судами. Водночас, за даними деяких соцдосліджень, рівень довіри до працівників МВС межує зі статистичною похибкою (1-2%). Проти «клоунів в погонах», на яких перетворилися окремі нинішні керівники міліції, має бути хоч якийсь прийом. Або лом, якщо вже на те пішло.

 

Hennadii Moskal

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини