MENU

Олександр Турчинов. Чому так важливо прийти в суботу на Європейську площу?

347 0

18 травня субота. День Європи. Дванадцята ранку. Ми закликаємо киян прийти на Європейську площу. Ви може запитаєте: навіщо вам це потрібно, пхатись кудись суботнім ранком? 

 

Відповім також запитанням. Вам не набридло? Не набридло жити в країні, де ніхто ні за що не відповідає, зате з вас намагаються здерти останню шкуру? Де кожен відчуває себе незахищеним, безправним та приниженим. І неважливо, хто ви: студент чи пенсіонер, лікар чи домогосподарка. 

 

Прийти потрібно для того, щоб спитати: чому у наших батьків така мізерна пенсія, чому наші діти повинні платити шалені гроші за навчання, чому лікарі та вчителі повинні шукати заробітку на стороні? Чому навколо безробіття, тотальна корупція та збагачення купки можновладців за рахунок жебракування мільйонів?

 

Прийти на Європейську площу потрібно не тільки через втому від безвідповідальності влади та тотального безпрєдєлу, який з кожним днем дедалі посилюється. Прийти на Європейську  площу треба для того, щоб відчути, що ви такі не одні. Таких обманутих та знедолених ціла країна. Щоб щось змінити, нам потрібно гуртуватись, об'єднуватись та голосно говорити про наші права.

 

Знаєте, ця влада, клан Сім'ї ще з 90-х вивчив лише одну мову. Мову сили. Але  я закликаю вас прийти на Європейську площу не тільки для того, щоб продемонструвати комусь свою силу. Силу єднання. А для того, щоб об'єднавшись дати зрозуміти цим бандюка, що країну можуть побудувати лише вільні люди  і  силовими методами цього не досягнеш.

 

 Країну, де хочеться жити  можна побудувати лише на засадах любові, взаємоповаги і довіри. Приходьте в суботу о 12.00  на Європейську площу, щоб відчути самоповагу,  заради любові до своїх близьких та рідних, заради любові до своєї Батьківщини. Разом ми переможемо та змінимо наше життя!

 

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини