MENU

Треба створити терористичну організацію на зразок ОУН - екс-нардеп

507 1

ШОК. Первая кровь... Менты-фашисты на полном ходу выбрасывают из поездов сторонников «Батьківщини»

За подібні речі ОУН свого часу виносила смертні вироки очільникам польської окупаційної влади. Очевидно, що незабаром дочекаємося, коли з’явиться схожа організація і виноситиме смертні вироки сьогоднішнім очільникам російської окупаційної влади в Україні.

Сьогодні створити терористичну організацію далеко простіше, ніж в часи терористичної діяльності ОУН. Члени таких організацій можуть і не знати один одного. А низка авторитетів в соціальних мережах визнає відсутність виправдання для якогось високопосадовця. І будь-хто бажаючи з чистою душею візьме на себе виконання смертного вироку.

Хто каже, що він просто активіст, той робить це для заспокоєння своєї совісті. Але більшість вже добре розуміє, що періоду терору ми, на жаль, не уникнемо. Влада вже давним давно має глибоко десь будь-які моральні, етичні чи правові принципи. Нак жаль, лише терор цю окупаційну російську владу зможе зупинити. Жити хотять всі. В тому числі й ті, що награбували і дальше грабують народ на сотні мільйонів.

Більше того. Варто організувати масовий вступ до ПР, щоб заволодіти їхніми ресурсами і дезорганізувати їхню передвиборчу кампанію.

Іван МАКАР

Починаємо Революцію! Вибори президента скасовано

Як протистояти бойовикам «Беркуту». Покрокова інструкція

Что делать автоколоннам Оппозиции, если не пускают в Киев. ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ

Юлія Тимошенко: «Усунення Януковича від влади – це перший насправді дієвий пункт нашої євроінтеграційної програми» 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини