MENU

Судья Садовский отклонил все ходатайства защитников Тимошенко без каких-либо объяснений

1135 0

Судья отклонил все ходатайства в судебном процессе над Юлией Тимошенко по делу о ЕЭСУ. Об этом пишет у себя в блоге Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина»Александр Турчинов.

 

Текст записи без изменений:

 

«Завершився другий день попереднього розгляду рімейку жахів та абсурду судилища над Тимошенко. Після доби консультацій із замовниками справи, черговий кірєєв на прізвище Садовський відхилив всі клопотання захисту без будь-якої аргументації та пояснень.

 

При цьому він, заборонивши фото та відеозйомку процесу, підтримав вимогу прокуратури не звертати увагу на здоров'я Тимошенко і возити її на судові засідання на ношах, призначивши продовження цього фарсу на суботу, 28 квітня.

 

На жаль, ні в кого і не було сумнівів, що вся судова система в Україні перетворилась на брудний кривавий конвеєр по обслуговуванню замовлень Адміністрації президента, готовий працювати без вихідних і святкових днів цілодобово».

 

В свою очередь защитник экс-премьера Сергей Власенко заявил, что судья отказал защите Тимошенко даже в тех ходатайствах, которые она не заявляла.

 

«Сегодня родился судья Родион Киреев-2. Судья Родион Садовский сегодня отказал защите даже в тех ходатайствах, которые мы не заявляли, в том числе о прекращении предварительного заседания. Мы этого не просили, но нам и в этом отказали, так, на всякий случай», - сказал депутат.

 

Он отметил, что процесс по делу ЕЭСУ очень напоминает слушания по «газовому делу» в Печерском суде Киева.

UAINFO

 

ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ

 

ВЛАСЕНКО СЕРГЕЙ ВЛАДИМИРОВИЧ. ДОСЬЕ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини