MENU

1+1 и Первый канал превзошли всех за лизанием зада власти — блогер

497 0

Цікаво було спостерігати за новинами в суботу. Особливо коли вже дещо знаєш про мітинг, про БТР та бійку з побиттям журналістів.

Коротки підсумки:

5 канал -  доволі нормально висвітлив обидва мітинги, згадав про БТР та моркву, про побиття журналістів і про бійку спортсменів і свободівців, антифашистський мітинг висвітлено нейтрально, взято інтерв'ю в представників партії регіонів, як вони розказують про необхідність боротьби з фашизмом.

Інтер - звичайно розхвалив антифашистський мітинг, розказав що опозиційний мітинг повна туфта, проте згадав і БТР і бійку і побиття журналістів. Щоправда толком розібратися, що ж відбувалося так і не вдалося.

1+1 - ні вашим, ні нашим, якось дуже націкаво висвітлено було усе. Практично побіжно згадали про бійку і журналістів і то незрозуміло було хто з ким бився, про БТР лише згадали що був. Про ТСН я був кращої думки, інші неполітичні сюжете в них виходять доволі цікаві, а ось політику очевидно редактори добряче вилизують.

Перший канал - перевершив усіх за лизанням заду владним вельможам. Мало того, що опозицію майже не висвітлили, БТР теж лише згадали побіжно, але ось що цікаво, що висвітлення відбувалось так ніби це свободівці побили журналістів і що виявляється вони там били людину з партійною символікою партії регіонів. Просто вражає відсутність якогось сорому у тих хто писав ці новини і те як факти перекручуються, попри свідчення самих журналістів і наявність відеодоказів. Ну власне що дивуватися, якщо там явно крутяться антиопозиційні фільми і владу вихвалюють зі всіх сторін.


Володимир

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини