MENU

ТОП-5 продуктов, отнимающих энергию

351 0

Виявляється, є ряд продуктів, вживаючи які, ви не тільки не отримуєте ніякої енергії, а навпаки — розлучаєтеся нею.


Важкі для організму продукти сповільнюють швидкість процесів метаболізму, а натомість ви отримуєте відчуття втоми, стаєте млявими і знижується ваша працездатність.

Після проведених досліджень, американські вчені назвали найпопулярніші продукти, які просто витягують з нас енергію.

1. Спиртні напої відразу після вживання можуть спровокувати і викликати сонливість, а також м’язове розслаблення. Ви відчуваєте себе буквально розбитими і втомленими, млявими і ледачими.

2. Солодощі, змінюючи рівень глюкози в крові, викликають відчуття швидкого і надмірного насичення їжею, яке викликає втому.

3. М’ясо індички багато хто вважає дієтичним, тим не менш, на розщеплення білка, що міститься в ньому, витрачається дуже велика кількість енергії.

4. Борошняні та макаронні вироби, які містять так звані «швидкозасвоювані вуглеводи», призводять до різкого стрибка рівня глюкози в крові. Це загрожує швидкою зміною настрою і самопочуття.

5. Смажені страви організм теж довго приймає, перетравлює і засвоює. Це виражається в підвищенні енерговитрат організму. Однак набагато небезпечніше те, що їжа, оброблена подібним способом подразнює шлунок, ускладнюючи процес перетравлення.

Тож якщо хочете почуватися енергійно та бадьоро – уникайте продуктів-втомлювачів.

 

Здоровенькі будьте


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини