MENU

Не разговаривайте с незнакомцами на украинском языке. В Киеве. В столице Украины...

1190 4

Пост не ночной и не воскресный. Всё несвоевременно. А нам всегда несвоевременно и некстати.

То нам весна, и огороды. То зима и праздники. Когда лето - нам всё очень некстати, летом мы отдыхаем.
Осенью кстати - но сколько той осени.

Сегодня у нас геи на сцене - во, есть о чём говорить!
Завтра мы снова будем ругать программистов СУПа - если к утру управятся, конечно.

А вот об этом
Близько 5 ранку Женю побили (він не дійшов до дому 30 метрів). Його зупинили 6 бритоголових спортсменів та почали питати чи він націоналіст, адже він говорить українською... Далі послідували удари. Його повалили на землю та почали дубасити руками, ногами.
Лікарі діагностували 2 тріщини в черепі, струс мозку, зламану щелепу, порізану руку, крім цього Женя нічого не бачить на ліве око.

 

 

давно предупреждали.
Димка предупреждал: "Чорт забирай, ми так довго чекали, що за Януковича Україна перетвориться на Росію, і, нарешті, дочекалися - опозиціонерів тушать по одному, без ордерів і попередження. Як казав класик, мочать в сортирах. Була певна надія, що це приватна ініціатива якогось впливового виблядка, але за останньою інформацією, все набагато серйозніше."
http://reznichenko-d.livejournal.com/350257.html

Но нам всё не до этого - у нас то левые дерутся с правыми, то интеллигенция морщит носики, услышав неприятное слово, то геи опять же - а здесь, в нашем локальном мире, программисты СУПа...
Есть о чём говорить.
Только не на украинском, слышали?
Это опасно.
В Киеве.
В столице Украины, ага...

4 травня біля свого дому два спортивні молодики бʼють Володимира Назаренка, голову молодіжної свободівської організації Соломʼянского району. Нічого не кажуть, нічого не беруть. Просто бʼють.

10 травня починається переслідування Андрія Медведька, також свободівця. До нього додому приходили невідомі, котрі представлялися колекторами. Батькам Андрія надходять постійні дзвінки.

13 травня громадський активіст Євген Мацько опиняється в лікарні з тріщинами черепу. "Колектори" працюють кастетами. Характерно, що Євген не має жодного стосунку до політичних партій і вся його вина закінчувалась лише на політичних переконаннях.

Того ж вечора в під'їзді "колектори" атакують брата Євгена Карася – Володимира Карася. Три "спортсмени-колектори" кастетами бʼють прямо під дверима його квартири, після побиття питають: "Ну что, походил на акции?". Наслідок: тріщини черепа, дірка в черепі, 2 зламані щелепи, кілька зміщень кісток, посічене обличчя.

14 травня ідентифікують оперативну групу, яка слідкує за Андрієм Медведьком. В цей раз "колектори" зустрічають неочікуваний опір. На камеру потрапляють їхні обличчя, прилади дистанційного відеоспостереження на тимчасовому корсеті, номери телефонів, та прізвища нападників.

 

diana-ledi

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини