MENU

Завтра стане відоме місто-господар Євробачення-2017

1522 0

Місто, яке перемогло у конкурсі на право приймати міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, оголосять у п'ятницю, 9 вересня.

За інформацією, наданою урядовим порталом  брифінг, на якому оголосять місто-переможець, відбудеться о 13:00.

Нагадаємо, 27 липня Міністерство культури України заявило про перенесення на невизначений термін визначення міста-переможця на проведення Євробачення-2017, назвавши причиною перенесення затримку з фінансовими гарантіями, не уточнивши, якими саме.

Згодом Кабінет міністрів прийняв розпорядження, згідно з яким на проведення Євробачення-2017 передбачено виділити кошти у розмірі не менше 15 мільйонів євро.

Після цього в НТКУ заявили, що місто, яке стане господарем пісенного конкурсу Євробачення-2017, визначать до Дня Незалежності. Однак цього не сталося.

Голова Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що місто, яке проведе Євробачення досі не оголосили тому, що у двох міст - Києва та Одеси - практично рівні переваги.

Згодом Аласанія наголосив, що питання про те, яким місто буде приймати Євробачення, є політичним.

Україна отримала право провести Євробачення - 2017 завдяки перемозі української співачки кримськотатарського походження Джамали на попередньому конкурсі. Нагадаємо, як Україна зустрічала Джамалу: ВІДЕО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини