MENU

Партія "Розумна сила" прозвітувала про свою роботу в 2016 році

1077 0

26 січня відбувся другий етап ІІ позачергового з'їзду політичної партії "Розумна сила", на якому було підбито підсумки діяльності політичної сили в минулому році та визначено план роботи на 2017 рік.

Голова політичної партії "Розумна сила" Олександр Соловйов прозвітував про результати партійного будівництва та формування партійних організацій в регіонах. Так, з 1 липня, дати реєстрації партії, було створено 20 регіональних організацій, засновано громадське об'єднання та благодійний фонд.

Читайте також: Худший президент Украины. ВИДЕО

Крім цього, на виборах в об'єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня 2016 року перемогу здобули 12 кандидатів від "Розумної сили".

"Ми змагалися в чотирьох областях –  у Донецькій, Волинській, Луганській та Сумській –  і всюди наші кандидати стали депутатами. Вони відстоюватимуть інтереси громад в місцевих радах. Це перша перемога нашої партії", –  повідомив лідер політичної сили Олександр Соловйов.

За півроку роботи "Розумна сила" залучилася підтримкою політичних партій, громадських організацій та галузевих експертів, які консультують членів партії в питаннях національної безпеки, атомної енергетики, в соціальній та правовій сферах. Зокрема, "Розумна сила" підписала меморандуми про співпрацю з партіями "Україна Славетна" і "Союз. Чорнобиль. Україна"  та продовжує пошук союзників і однодумців.

Читайте також: Коалиция провластного меньшинства продолжает жить?

"Окрім політичної, ми проводимо активну соціальну роботу, опікуємося проблемами соціально незахищених верств населення, надаємо юридичні консультації. Регіональні організації партії підтримують розвиток спорту та культури. За кілька місяців своєї діяльності благодійний фонд "Розумна сила" організував більше десяти заходів для дітей-інвалідів, сиріт, родин переселенців, учасників АТО тощо", –  розповів Олександр Соловйов.

У ході з'їзду прозвітували про свою роботу керівники обласних парторганізацій, було внесено редакційні зміни до Статуту партії та складу її керівних органів. Під час дискусії делегати окреслили перелік дій, які необхідно здійснити для розвитку політичної партії та перетворення її на ефективного учасника політичного процесу. Активна партійна розбудова та підтримка інновацій –  головні завдання "Розумної сили".Партія прийняла рішення щодо участі в перших виборах сільських, селищних старост у Бердянському районі Запорізької області, що відбудуться 12 березня 2017 року.

"Ми зобов'язані об'єднати зусилля заради порятунку нашої держави, поки ще не пізно це зробити. Партія ставить перед собою конкретні завдання для досягнення головної мети –  виведення України з глибокої політичної, економічної та соціальної кризи", –  заявив Голова політичної партії "Розумна сила" Олександр Соловйов.

За словами лідера партії, Україна сьогодні як ніколи потребує розумних рішучих дій у владі.

До відома: Політична партія "Розумна сила" була створена в липні 2016 року і стала об'єднанням однодумців, серед яких українські громадські діячі, юристи, економісти, працівники бюджетної сфери, представники науки та бізнесу. На сьогодні прихильники політичної партії "Розумна сила" спрямували свої зусилля та професійні знання на пошуки шляхів виходу зкризи.

Головна мета політичної партії "Розумна сила" –  об'єднати небайдужих людей та професіоналів, щоб спрямувати загальний потенціал на встановлення миру, порядку та добробуту в Україні.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини