MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 серпня 2017

562 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 серпня

Мостова може і не виїде з України, а що тут робити простому зварнику, - блогери про еміграцію з України

Авторитетна журналістка Мостова опублікувала статтю, яка в спекотні і сонні серпневого вихідні зуміла неслабо взбурліть вітчизняний сегмент ФБ.

У ФБ люди, що підтримують необхідність кардинальних перетворень на користь суспільства, гаряче підтримали кілька емоційний текст, ну а ті люди, яких з різних причин і так все влаштовує – різко засудили, причому нерідко з матюками виразами і обговоренню не тез самої статті, а особистості автора і особистостей згаданих в статті реформаторів.

У Києві зареєстрували першу смерть від небезпечного інфекційного захворювання

З початку року в Києві зареєстровано 8 випадків захворювання на лептоспіроз, один з них летальний.Про це в коментарі телеканалу "112 Україна" заявив тимчасово виконуючий обов'язки директора Київського лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я Сергій Чумак.

"Кремль не має проблем з фінансуванням пропаганди. LifeNews закривають, щоб знизити увагу росіян до подій на Донбасі", – експерт

Припинення мовлення телеканалом LifeNews свідчить про те, що Росія намагається знизити інтенсивність інформаційного висвітлення подій щодо Донбасу. Так вважає політичний експерт, координатор ГО "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Водночас, переконаний він, часткове закриття пропагандистського телеканалу зовсім не означає неспроможність Кремля фінансувати підконтрольні медіа.

Екс-дружина чиновника Азарова продовжує боротьбу за молодшу дочку

 

Історія Віти Чигриної, екс-дружини колишнього заступника міністра МНС часів уряду Миколи Азарова, Володимира Сиротіна, набирає обертів. На власній сторінці у ФБ вона повідомила про засідання суду щодо позбавлення її батьківських прав, яке не відбулося.

У Гданську п'яні поляки побили українця через його національність

У польському Гданську троє п'яних чоловіків напали на 24-річного українця, який працював у місцевому кебаб-кафе через його національність. Внаслідок інциденту українець був доставлений у лікарню із пораненням голови і руки. 

Не варто перетворювати боротьбу з корупцією в чергову "кампанєйщину", фетиш та панацею

Я не відмахуюся від проблеми корупції, я не «відмазую» корумпованих чиновників і тих хто їх корумпує, я визнаю, що корупція залишається проблемою для нашої країни. Але я категорично проти того, щоб перетворювати «боротьбу з корупцією» в чергову «кампанєйщину», фетиш та панацею. Про це у своєму блозі на сайті "Новое время" пише Ігор Семиволос.

Корупція не є, на мою думку, головною причиною наших негараздів, а скоріше, нагадує погану спадковість, набуту при нездоровому способі життя. А це означає, що позбутися її, як і будь-яких поганих звичок, дуже важко і це потребує тривалого часу і розуміння, заради чого ми це робимо.

Королева Великобританії не зречеться престолу на користь принца

З посиланням на свої джерела, близькі до королівського двору, недільна газета розвінчує чутки, що з'явилися останнім часом, про те, що королева, якій у квітні виповнилося 91 рік, планує піти від справ і передати кермо влади своєму старшому синові принцу Чарльзу.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини