MENU

Януковичу и его зомби осталось недолго - Юлия Тимошенко

4834 13

 

 В 1863 або в 1864 році (задату перепрошую, бо можливо помиляюсьна пару років, в мене, як Ви знаєте, востанні десять місяців є певні проблемиз Інтернетом) було ухвалено сумновідомийВалуєвський циркуляр - таємне розпорядженняміністра внутрішніх справ про заборонута витіснення української мови злітературного вжитку. 


Сьогодні, майже 150 роківпо тому, новоявлені «валуєви» Міжгір´язробили ще один крок до знищенняукраїнської мови. Треба зазначити, щоце не просто безглузда акція нетямущоїй дурної влади. Вони, про всяк випадок,нищать все українське, як чуже, невідомеїм та небезпечне. Думаю, що тоді на черзіГімн України, Прапор, вишиванки... 

   

Що я можу сказати в цейсумний для країни день? 

По-перше, українськамова вижила, не зважаючи на репресії тавалуївщину. Через заборону та цензурніімперськи шлюзи до нас пробились і віршіВасиля Симоненка, і лірика Василя Стуса,і проза Сергія Жадана. 


По-друге, (звертаюсьпередусім до демократів та патріотів),не треба істерики та виривання волоссяна голові, бо це - саме те, на що вонирозраховують. Вони добре розуміють, щоможуть правити лише в роздертій напротиріччя, втомленій і розсваренійкраїні. Не дайте їм цього дарунку!


По-третє, сьогоднішній,так би мовити, «закон» абсолютнопротирічить Конституції України, вжене кажучи про здоровий глузд таелементарний людський розум. 

 

По-четверте,цей «закон» невдовзі буде НЕОДМІННОСКАСОВАНО. І це не моє своєрідне побажанняз-за грат, це - ГАРАНТІЯ!!! 


І по-п´яте. Сьогоднішнєголосування стало останнім цвяхом вдомовину нинішньої влади. З сьогоднішньогодня вони просто «зомбі», які вешкаютьУкраїною через недогляд історії. Аленедовго залишилось. Ще хочу нагадати Януковичу, що те слово, яке дуже частоостаннім часом вживають в його оточенніі яке є у відомій фразі («Видимо, скоронадо будет тикать»), походить відукраїнського слова «втікати». Автікати буде треба... Якщо вдасться... Вчому я щиро сумніваюсь... Я за цимобов`язково прослідкую... 


Тримайтесь! 


Юлия ТИМОШЕНКО

 

 

Партия регионов? Нет,черносотенцы Малороссии


Азаров подтвердил, чтоПартия регионов – это черносотенцы


«Введение двуязычия -это преступление против нации» - ЮлияТимошенко


КОЛЕСНИЧЕНКО ВАДИМ ВАСИЛЬЕВИЧ. ДОСЬЕ


 КИВАЛОВ СЕРГЕЙ ВАСИЛЬЕВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини