MENU

У стен Администрации Президента прошла акция против Януковича

765 2

  

 

«Сьогодні, на ДеньКонституції, активісти Чорного Комітетута КУПРу прийшли під АдміністраціюПрезидента з метою покарати Януковичаза наругу над Основним Законом. Показово,що ще задовго до акції, на активістівчекали декілька автобусів «Беркуту», -  сообщает блогер bilozerska.


«Дівчинка, яка уособлювалаКонституцію, зачитала заяву, в якійзвинувачувала Президента у неодноразовійспробі зґвалтування і вимагала покаранняйого.

Активісти на місці провелинародний трибунал, на якому вирішили«замочити» ґвалтівників Конституції.Вони дістали символічну зброю — водяніпістолети, і спробували пройти до будівліАдміністрації Президенту. Прохід одразузаблокували бійці «Беркуту», виниклаштовханина. Активісти скандували «Гетьбрудні руки від Конституції».


Оскільки працівникиміліції стали на захист ґвалтівника,їх також вирішили «замочити» з водянихпістолетів, після чого міліція накинуласяна активістів. Було затримано головуКУПРу Сергія Мельниченка ідівчинку-Конституцію. Наразі вониперебувають в Печерському РУВС, алепоки що невідомо, що саме їм інкримінують»,- пишет bilozerska.

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини