MENU

Каждый из нас хотя бы раз выбирал зло для других ради получения собственного добра - Уколов

1230 0

Политик и блогер ВикторУколов написал на своей страничке.

«Чому люди так впевнені,що їм не доведеться відповідати за своївчинки і за свій вибір? Рано або пізновідповідальність завжди приходить - цеможна вважати найголовнішим закономдля кожного, хто мав вибір і свободуволі. 


Справа не тільки вполітиці: владі або опозиції - цестосується персонально кожного. Можеце непопулярно казати на цьому тижні,але, врешті-решт, справа навіть не вмові.


Відповільність єнаслідком вчинку, вчинок є похідною відвибору, вибір буває завжди між Добромі злом. 


Якщо ви думаєте, щообираєте вівсянку, а не омлет, тролейбус,а не трамвай, Київ, а не Париж, БЮТ, а неПР, пройти повз, а не допомогти - ви простоне хочете бачити те, що лежить в самійсуті - ви обираєте добро для СЕБЕ так,як ви його розумієте, а не зло...


Майже ніколи ніхтоне обирає зло для себе - найчастіше дляінших. Для того, щоб отримати добро длясебе. Однак обираючи зло для інших, виоднаково обираєте Зло. А зло ніколи неродить добра. Ну і навпаки.


Міг би навести сотніприкладів з політики і життя, втім, коженз тих, хто читає цей текст, має власнийжиттєвий досвід і знацде такі прикладисам. 


Висновок неприємний,але необхідний - кожен з нас хоч разобирав для інших зло, заради персональногоприходу добра. Наслідки вибору злабудуть обов'язково. Що з цим робити? Намій погляд треба розкаятись і прийтидо Бога, як до абсолютного Добра. А цеозначає, що потрібно докорінно змінитисвою поведінку, завжди обираючи добродля інших навіть часом начебто на шкодусобі. 
Чи це пов'язано з якоюсь церквоюабо конфесією - я не впевнений, бо вЄвангелії згадок про конфесії і навітьпро мову:) я чомусь не знайшов...


Вітаю всіх з ранкомнеділі».

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини