MENU

Кличко газом никто не травил, это самореклама - ВО «Свобода»

1462 1

 

«Вчора вся Українапобачила справді звірячий вишкірланцюгових псів Януковича. ЗагониБеркута намагалися зачистити територіюбіля Українського Дому від, власне,самих українців, які зібралися на законнуакцію протесту проти мовного законупрокремлівських посіпак з ВРУ», - пишет блогер Игорь Мирошниченко.

 

«Задля безпеки свогоміжгірського хазяїна, якого мали привезтина показ придворній журналістськійчеляді, ментура пустила в хід протизахисників української мови сльозогіннийгаз, гумові кийки, та бандитські прийомина кшталт ударів ногами у вразливімісця.

 

 


У ході злочинної спецопераціїбандитів у погонах було по-звірячомупобито депутата Львівської міськоїради Юрія Луня. Вся країна з екранівтелебачення побачила роз'юшене в кровобличчя чоловіка і тендітну жінку, якуБеркут брутально жбурнув на всіянийсклом граніт. Сльозогінний газ, кийки,копняки й жорсткий тиск шоломів таброньованої амуніції «беркутні» насобі відчули усі мої побратими –свободівці у голові лави яких був лідер Олег Тягнибок та заледве не всі члениполітради партії. Зрештою, байдужих табездієвих у цей момент перед Українськимдомом як серед політиків, простихгромадян так і журналістів знайти буловажко, і їхня самовідданість дозволилаздобути низку важливих, хай і локальнихперемог. У автора вчорашньої малоїзвитяги над режимом Януковича було однепросте ім'я, небайдужий до своєї націїУкраїнець.

 

 


Проте, в журналістівсвоя правда і судячи з тих новин, якимирябить інтернет, шпальти сьогоднішніхгазет і того, про що говорили у своїхрепортажах напередодні телевізійники,чи не головним героєм у протистоянні зБеркутом став боксер Віталій Кличко.«Йогой газом труїли, й склянками різали, алеустояв мультиразовий Чемпіон Світу збоксу під тиском скажених собак донецькогорежиму і врятував українців від черговогоакту приниження та наруги»!

Я бив це повірив, і йому, Кличкові аплодував...Проте, згадав, що саме під час вирішальноїатаки спецпризначенців на народ, колив хід було пущено увесь арсенал засобів«міліцейскої демократії», я в метрах20-ти від епіцентру того «пекла» побачивЙого. Очільник партії Удар, двометровий Віталій Кличко стояв осторонь побоїщав оточенні кількох так само як і віндебелих охоронців і чекав червгого,зачарованого ним журналіста, щоб датиінтерв'ю про погану владу.


Він ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕРЕАГУВАВ на свавілля, яке коїли ментиз українцями. Наївно гадаючи, що Кличко просто не розуміє що коїться, я намагавсязакликати його захистити людей, протенезворушний та дещо зневажливий виразобличчя Віталія швидко привів мене дотями. Я згадав, що колись на теле-шоу вШустера Кличко на запитання В'ячеславаКириленка, який нині голодує підУкраїнським Домом, чи може він себеназвати українським боксером сказав,що є ПРОФЕСІОНАЛОМ. А професіонали ж,як відомо, без контрактів та щедрихфінансових гонорарів не б'ються. Не мігвін, справжній професіонал ВіталійКличко голіруч рушати на беркут.Промоутери так не домовлялись. Требаготуватися догастролей, призначених на вересеньмісяць у Москві. Там і суперник буде«прогнозований», і грошенят на виборчукампанію для партії «Удар», яка затвердженнями зачарованих величчюбоксера соціологів однією ногою вже впарламенті, підзаробити вдасться.

Такимчином все стає на свої місця, а дожурналістів у мітингувальників є тількиодне запитання, – яким саме газомотруївся вчора під Українським Домом Віталій Кличко. Якщо ви мали на увазіте, що він злякався, схарапудився, або,як кажуть в народі просто «забз.ів», томожливо власним?» - пишет ИгорьМирошниченко.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини