MENU

Пенсионерам задерживают пенсии. Они клянут Януковича и Азарова

1938 0

Настрій такий злий, що аж у писок комусь хочеться заїхати. А почалося все з того, що треба було взяти квиток на потяг до Києва. Звісно, на Хюндай квитки в асортиметі, та ще на 63-й «Оберіг» - СВ.

Навіщо, питається, чіпляти до потяга СВ вагони, якщо ті, хто у них міг би їхати, за п'ять годин добираються до столиці в автоз кондиціонерами. Можливо, замість них причепити вагони нижчих класів?

Потім настрій псував водій 41 маршруту, який сказав, що плював він на скарги пенсіонерів, а буде виконувати план. Напихав людей, як у бочку, а чотири автобуси цього маршруту стояли на Ужвій і водії травили анекдоти, виконуючи план.

 

Скількі, скажіть, потрібно виконувати план, щоб були солідні відкати від автоперевізників за те що вони отримають дотацію чи то компенсацію за пільговиків і щоб Кернес і його синок не були голодні?

Настрій поліпшився лише на пошті, де пенсіонери, більшість з яких голосувала за Партію регіонів і Януковича, не могли вже кілька днів отримати пенсію, бо кажуть, грошей немає.

Не завезли їх на пошту, не видають пенсії й тим, хто отримує її у банку. Мадам у віконце каси сказала бабусям: немає і не знаю коли буде. А мені полегшало: бачили очі, кого обирали, то їжте, хоч повилазте. Особливо добре стало, коли після спогадів як добре жилося при СРСР почали клясти Януковича, Азарова, Колесникова, не розуміючи, що саме вони впроваджують сьогодні совок: дефіцит квитків, черги на пошті...

А потім я повертався додому, де хлопці в партійних майках фарбують під'їзд у сині кольори, агітуючи за Партію регіонів і Ірину Бережну... Кажу: ви хоч сусальним золотом панелі покрийте, нехай цю панель вийде мити Бережна, чи піде на панель, я за ваших гівнюків голосувати не буду. Бабусі біля під'їзду схвально захитали головою.

Leonid Logvinenko

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини