MENU

«Регионалы» массово используют госучреждения в предвыборной кампании

770 0

  

Громадянським рухом«Спільна Справа» в рамках незалежногомоніторингу зафіксовано масовевикористання приміщень органів державноїта місцевої влади при проведенніконференцій первинних організаційПартії регіонів для  підтримкикандидатів-мажоритарників. Абсолютнабільшість таких зустрічей відбуваласьв приміщеннях місцевих рад. 


На деяких конференціях,що відбувались в службових приміщеннях,також проводилась підготовка членівпервинних парторганізацій до участі впередвиборчій агітації.


Так 5 червня в приміщенніБіловодської міської ради (Луганськаобласть) відбулась конференція місцевоїорганізації Партії регіонів, на якійбуло узгоджено кандидатом по виборчомуокругу № 114 Володимира Демішкана,керівника Укравтодора та батька СергіяДемішкана, котрий минулого року отримавумовне покарання за умисне вбивство.На цій же конференції було проведеноінструктаж первинних партійнихорганізацій щодо участі в виборах тавидано партійні квитки новим членам.


Приміщення установвикористовувались «регіоналами»безкоштовно, інші політичні партії, якізвертались з проханням провести своївласні конференції на тих же умовах,отримували відмову. Так в Сімферополіпартія «Союз», яка звернулась до місцевоїради з вимогою надати їй приміщення, вякому перед тим відбулась конференція Партії регіонів, отримала відмову.


Громадянський рух«Спільна Справа» звернувся до Генеральноїпрокуратури України з вимогою порушитиза всіма фактами кримінальні справи заст. 364 Кримінального кодексу України(Зловживання владою та службовимстановищем).

 

Александр ДАНИЛЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини