MENU

Врачи заставили говорить на украинском языке «регионалку» Бондаренко

1243 2

  

 

«Депутат від Партіїрегіонів Олена Бондаренко під часзустрічі з колективом Рівненськоїобласної клінічної лікарні на вимогузалу змушена була перейти на українськумову і говорити на ній майже годину.


Про це повідомляєпрес-служба обласної організаціїУкраїнської народної партії, передає«Обком»з посиланням на УНІАН», - пишет в своемблоге ivanko333.


«Бондаренко, привітавшисьз медичним персоналом на українськіймові, вибачилася і перейшла на російську,мотивуючи це тим, що її рідна мова —російська.


Після цього завідувачодного з відділень лікарні, заслуженийлікар України Мирослав Семанів звернувсядо гості з такими словами: «Шановна панінародний депутат України Бондаренко!Ми всі знаємо вас як запеклого захисникавідмираючих регіональних мов - гагаузької,угорського, румунського і особливоруського».


«У нашому регіонібільшість населення користуютьсяукраїнською мовою, яка не відмирає. Томупросимо вас як державного службовцяпершого рангу користуватися державноюмовою», - заявив він.


Після такого проханнязал став аплодувати, а Бондаренко перейшла на українську.

Однак черезгодину, вибачившись, знову перейшла наросійську, розповідаючи про соціальніініціативи президента Віктора Януковича»,- пишет блогер.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини