MENU

В своей рекламе «регионалы» часто показывают бомжей

851 1

Уже не перший тиждень з багатьох українських телеканалів іде реклама різних політиних сил: від Партії регіонів, Комуністичної партії й до Об`єднаної опозиції, Ударів, Королевської (яка раніше за всіх почала рекламуватися). Більш за все мене обурила реклама провладної партії й комуністів.

Роздивимось що ж мені не сподобалось. По-перше, часто регіонали показують якихось бомжів і бабусь, які рахують гривні. По-друге, показують як усе жахливо, мабуть вони показують, що це їх програмна ціль.

Якось дивно, але в останній рекламі в них інновація - вони розповідають про свої здобутки. Дуже цікаво слухати про те, що вони там щось збудували. Дійсно стадіони, але треба нагадати, що, наприклад, Донбас Арена збудована Ахмєтовим. Та й такі величезні витрати на це під сумнівом. Ладно, це ще таке. А що ще збудували? Можливо дороги й мости? Щось не чув і не бачив.

Може хтось бачив мости десь нові? Тільки чув у новинах, що десь у Закарпатській області люди не можуть пройти й проїхати, бо немає навіть маленького мосту, що вже там казати про "величні споруди".


Як вони подбали про пенсіонерів, то взагалі сміх та й годі. Нагадаю, що не так давно відбулась так звана пенсійна реформа, яка звелась до підвищення пенсійного віку, збільшення безробіття. Але про збільшення пенсій не йдеться.

Більш того поправка №40 Арсенія Яценюка була нахабним способом прибрана. Бо спочатку в другому читанні вони голосують за неї, а потім уже коли закон прийняли, то побачили, що прогавили. Оскільки відповідно до цієї поправки мали перерахувати пенсії 10 мільйонам пенсіонерів майже на 350 гривень. Далі вони нахабно її прибирають, і народний депутат Яценюк подає позов до суду про те, щоби визнати дії партії регіонів такими, які не відповідають українському законодавству й законодавчій процедурі. Короче кажучи, я думаю зрозуміло, що суд, контрольований Януковичем вважає, що все ОК. Тобто ми бачимо як подбали про пенсіонерів.


Підемо далі. Відкриваються перед Україною нові обрії, на думку регіоналів. Але насправді із-за політичних переслідувань перед нами закриваються обрії ЄС, більш того Росії! Величезні борги України перед світом... Так що отакі перспективи.

Уряд забезпечив стабільність і реформи, вважають регіонали. Але така стабільність і такі реформи, на мою думку, не потрібні. Серед реформ, окрім згаданої пенсійної, хочу нагадати такі: податкова, адміністративна, судова, конституційна, медична, освітня й багато інших. Трохи про кожну нагадаю. З податковою реформою на підприємців (особливо малих) чекала несподіванка, оскільки їх просто витісняють, такі умови не дають можливості працювати. Особливо цікава ситуація з повноваженнями податкової служби, але це вже окрема фахова тема має бути. Далі адміністративна реформа привела до збільшення кількості центральних органів виконавчої влади. Тобто зовсім не те, що декларував Президент Янукович.

Судова реформа нівелювала роль Верховного Суду України й внесла багато коректив, але це знов же дуже велика тема і її треба окремо обговорювати з тими, хто на цьому розуміється. Хочу зазначити, що судова реформа мала як позитивні, так і негативні сторони. Конституційна реформа відбулась через Конституційний Суд України, який у неконституційний спосіб повернув Конституцію України 1996 року. Медична реформа ще в процесі, але можна зробити висновок, що лікарі тільки й думають, аби ця реформа до них не дійшла, і щоб не закрили їх лікарню. Освітня реформа в деяких аспектах мала позитивні зрушення, які відбулись ще на початку каденції новго Кабінету Міністрів України, але з часом ніяких позитивних щрушень не відбувається, а навпаки дійшли до того, що питання гострі на всіх ланках не вирішуються.


Окремо хочу зазначити, що якщо регіонали навіть не контролюють те, що витворяють на місцях їхні однопартційці, то про що можна вести мову. Яскравий приклад місто Луганськ.

Хочу ще згадати рекламу комуністів. Декілька слів. Розповідають про те, які всі погані, у тому числі й чинна влада, але треба їм мабуть нагадати, що фракція КПУ у ВР майже завжди голосує з Партією регіонів. Тому розповідати про казки, що вони такі добрі не є доречним.

Таким чином, можна зробити висновок, що чинна влада майже за 2,5 роки правління не спромоглась майже нічого нормально зробити. З цього випливає також те, що їхня реклама не відповідає сьогоденню. Таке враження, що ми живемо не в одній з ними державі.

Станіслав С.

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини