MENU

Добровільна відставка Захарченка - один із кроків вирішення політичноі кризи - Геращенко

216 0

Добровільна відставка міністра внутрішніх справ - один із кроків вирішення політичноі кризи, - заявила народний депутат Ірина Геращенко на брифінгу в Штабі національного спротиву. «Політична криза вимагає політичних рішень, політичноі відповідальності», - сказала І.Геращенко, коментуючи сьогоднішній візит жінок-депутатів від фракціі «УДАР» до МВС Украіни. 

"Ми прийшли до міністра Захарченка в День міліціі нагадати людям в погонах, що не погони визначають діі правоохоронців, а такі поняття як честь, гідність, професійність«. За іі словами, розмова з очільником міліціі, що тривала близько 30 хвилин, була не простою. »Іі мета - спонукати міністра взяти на себе відповідальність за побиття мирних людей і піти у відставку. Це є однією з вимог Майдану". 

Жінки-депутатки висловили сумнів у неупередженості розслідування, яке проводить МВС спільно з Генпрокуратурою щодо перевищення службових повноважень під час подій 30 листопада, 1 та 11 грудня. За словами Геращенко, Опозиція формує доказову базу для майбутніх судових позовів. «Якщо судді не впізнають беркутівців у шоломах, то ми ім допоможемо. Ми будемо встановлювати прізвища »героів«, які дозволили собі бити мирних громадян», - сказала представниця «УДАРУ».

За іі словами, жінки вимагали також у керівництва міліціі розблокувати урядовий квартал, оскільки наразі «в Украіні немає надзвичайного стану чи громадянськоі війни».

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини