MENU

Звертаюся до всіх жінок від ПР і КПУ. Чекаємо від вас публічного засудження побиття Чорновіл - Геращенко

295 1

Офіційно звертаюся до всіх жінок- депутаток від ПР і КПУ. Ми чекаємо від вас офіційного публічного жорсткого засудження звірячого побиття Тані Чорновіл і вимоги відставки міністра Захарченка. Досить ховатися за партійними знаменами. Побили жінку- громадського діяча, журналіста. По- звірячому. Не має значення, як ви ставитеся до іі діяльності. Ви як політики- жінки зобов'язані публічно засудити насильство і вимагати відставки тих, при ком насильство над жінкою стало в Украіні нормою. Ваше мовчання- це не ваш переляк.

Це ваше виправдання таких форм боротьби з жінками- опонентами режиму. Це ваша підтримка таких звірств і ваша частина відповідальності. Там є якесь начебто гендерне об'єднання, сформоване ПР? Може його членкині відірвуться від лижних курортів і засудять знущання над жінкою-активісткою??? Там радниці президента нещодавно бідкалися, як вони вночі бігають на Майдан.

Ви вже несете своєму президентові фото побитоі Тані і кричите про неприпустимість ТАК розправлятися з жінкою- громадським діячем? Пані Чепак? ви й досі вважаєте себе журналістом? поміняйте ваш диплом на квиток ПР - буде чесніше. І ніколи не згадуйте, що колись разом з Танею стояли поряд в « Стоп, цензурі!». не ганьбіть своім іменем і згадкою про свою там при - сутність цю організацію. Там в уряді 3 жінки- міністра.

Пані Богатирьова, ви вже подзвонили в лікарню до Тані? Пані Лукаш, ви сказали Захарченку, що міліція і бандити- це не синоніми? Пані Королевська, Ви ще не згоріли від сорому? Чи в вас його не було, як і диплому? Там сьогодні суд по сніжкам, кинутим у спину панянкам в хутрі. Пані Горіна, Акімова, Бондаренко, Герман, Льовочкіна, ми засудили жорстокість до вас. Де ваш голос?

В Таню кидали не сніжкою... Не вдень, а вночі іі били покидьки, які вільно почуваються в умовах режиму, який ви по- материнськи колисаєте ніжним мовчанням... Кого не згадала- це тому, що в мене немає слів передати все, щотдумаю про вашу попустительську позицію. Кого ВИ захищаєте?

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини