MENU

Мільйони українців, прокидаючись зранку, сподіваються на новину про відставку Януковича

1307 5

Маю кількох доволі прагматичних друзів, які ще на додачу непоборні циніки. Несподівано виявилося, що на день св. Миколая вони найбільше хотіли не подарунків від близьких людей, а щоб «цей урод пішов з посади президента». Не знаю, у кого був більший шок – у мене, доволі емоційної людини, чи у них, коли виявилося, що листи з побажаннями співпали.

Думаю, мільйони українців, прокидаючись зранку, чекають і сподіваються на новину про відставку гаранта Конституції. Зрештою, щирість і впертість,  з якою ми хочемо позбутися лайна, яке робить вигляд, що нами керує, вражає навіть найбільш байдужих людей. Нам – українцям – як вирок постійно говорять, що «ви дуже терплячий народ». І, виявляється, що це дійсно так. І кращого прикладу ніж Майдан годі придумати . Влада розраховувала, що покричать і розійдуться, а ні – виявляється, ми можемо терпіти не лише біль і приниження, а й тимчасові незручності під час життя в наметах на Майдані.

 Їм зі своїми мільйонними статками не зрозуміти, коли люди віддають на потреби Майдану пенсії, зарплати, заощадження, беруть відпустки за власний рахунок і їдуть жити в складні умови, щоб тільки підтримати свій народ.

 І тут, на Майдані, є міцна віра і святий дух , а на боці злочинної влади – лише страх втратити награбоване. Незважаючи на важкі побутові умови, люди, які творять Майдан, є щасливими, бо мають віру. Награбовані статки не принесуть діючому режиму щастя. А за пролиту кров простих мирних людей пощади від народу вони не отримають.  

Від  редакції газети «Своє Слово» хочу побажати усім Вам в житті багато радості, людського тепла і віри в себе та своїх близьких. Нехай наступаючий Новий рік і Різдво господнє  принесе світло в наші серця, а всі негаразди нехай оминають наші домівки. Ми з великою шаною ставимось кожного нашого читача та сподіваємося, що й надалі будемо потрібні та корисні вам. Спробуємо в наступному році дивувати вас гострими і цікавими публікаціями.

Андрій СКОП


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини