MENU

Євромайдан запрошує всіх українців зустріти Різдвяні свята разом

206 0

Запрошення сьогодні на брифінгу у Штабі національного спротиву озвучили коменданти Будинку профспілок Степан Кубів, Микола Блавацький та Сергій Аверченко.

За словами Степана Кубіва, очікується, що святкувати Різдво на Майдан приїдуть кілька сотень тисяч людей з усієї України, у тому числі, безумовно, і кияни.

«Святвечір буде проходити у великій сім’ї, яка називається Майдан. Буде представлено дванадцять страв, головною серед яких буде кутя. Вона буде двох сортів. Одна така, яка властива для Західної та Центральної України, інша – яку готують на Сході країни», - розповів Кубів.

У святковому меню передбачені також декілька сортів пампухів, блюда козацької кухні тощо. Кутя варитиметься у великих казанах на Майдані.

Протягом 6-7 числа на Майдані будуть проведені святкові молебні. Сформовано програму виступу вертепів.

«Святкова програма побудована так, щоб демонструвати єдність України», - повідомив Кубів.

За його словами, передбачено також подарунки для євромайданівців. Отримати їх зможе той, кому дістанеться пампух зі спеціальною монеткою в середині. Пред’явивши цю монетку, можна буде отримати сувенір – символ Майдану – розмальовану студентами каску, або оригінальні прикраси для ялинки.

«Киянам хочу подякувати за те, що вони зголосилися взяти багато людей на проживання на свята до себе», - наголосив комендант.

ВО "Батьківщина"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини