MENU

На Запоріжжі підтримали київський Майдан

167 0

5 січня 2014 року Запорізька та Токмацька громади разом із представниками опозиційних політичних партій та громадських організацій підтримали Майдан у Києві.

У Запоріжжі більше тисячі містян вийшли під обласну раду, аби висловити свою підтримку київському Майдану та показати, що Запоріжжя продовжує боротьбу проти чинного режиму. Учасники провели мітинг та рушили центральним проспектом міста до Запорізької міської ради. Під час маршу учасників підтримали автопробігом київські майданівці. Біля міської ради також відбувся мітинг.

«Політика »пакращєнь« довела запоріжців до катастрофічної бідности, викликаної високими тарифами ЖКГ, корупцією та захмарними цінами на продукти харчування. Націоналісти готові змінити цю ситуацію за рахунок реформування житлово-комунальної галузі, посилення відповідальности за хабарництво, суворого контролю за б'юджетними коштами, розвитку харчової промисловости та суміжних з нею галузей. Конкретні шляхи цих змін розроблені у Програмі захисту українців», – заявив очільник Запорізької обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Віталій Подлобніков.

У Токмаку віче відкрив голова районної організації ВО «Свобода» Дмитро Лаба. Після виконання державного гімну, він привітав людей із зимовими святами і побажав козацького здоров'я й перемоги. «Бажаю, аби кожен громадянин прийшов і на наступне віче, що відбудеться в наступну неділю о 12:00 біля Будинку культури. І щоб не просто прийшов, але й привів із собою друга. Останню тисячу років, Україну ніхто завоювати не міг, бо українці воювали самі з собою. Українці вбивали одне одного у суперечках з ким їм краще дружити. Нам треба шукати точки дотику, а не розбрату, у спілкуванні між собою», – зазначив свободівець.

ВО "СВОБОДА"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини