MENU

Потрібно проводити агітацію на селах!

248 0

Поїхали ми з братом до знайомих в село Привілля Каланчацького району...Там дехто живе з друзів дитинства...Сидимо, як за ці Різдвяні свята за столом...і тут, як завжди заходить тема за політику...

Нас в компанії було 10 чоловік, 8 з них накинулось на нас з братом, що ми підтримуємо Майдан. Я думала нам і волосся повиривають і зуби повибивають О_О

Чоловіки років від 25 до 30 років, жінки від 20 до 25 років....Тобто вважайте, що 100% з нашої компанії, не враховуючи нас, були проти Майдану. Все почалось з того, що Даніл почав нити, що працювати нема де з/п не платять, тому він і бухає. Я сказала, що він може змінити себе і життя. Кажу йому:

- Поїдь на Майдан! Ти зрозумієш, що там можна змінити себе і почати жити по-іншому.

Мій брат:

- Приїзди до мене (він працює під Києвом) і поїдемо до сестри, а потім підемо на Майдан і сам подивишся як люди хочуть змінити життя в країні на краще.

Ми з братом з чистою душею, щоб допомогти хлопцю, а він накинувся на нас

- Та ви дебіли! Як можна там стояти! Ви Шо бєндери грьобані?? Та я в шоці від вас!.

У нас з Сашою, як то кажуть, «дар рєчі пропав»....Ми тут з усією душею, а він відразу налетів. Я не буду писати купу всього, що було. Як на нас орали і кричали, що ми кончені, як там йшлося про те, що Європа на нас наср*ла (сорі, то так сказано було...)...Я по суті і не сперечалась на рахунок цього, але коли брат запитав у тих 8 чоловік таке:

- А звідки ви знаєте, що там купа проституток, хвороб, п`янок, якщо ви там не були? Ви ж тільки тєлік дивитесь!

Всі відразу замовчали і не гавкали більше, але мій брат розійшовся. Він їм розказав що і по чому. Короче, домовились до того, що на Старий Новий Рік вони мають приїхати до Києва, щоб боротись проти цієї влади.

Це ще раз підтвердило те, що потрібно проводити агітацію на селах!

Юля СМІРНОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини