MENU

Якщо львівський «Беркут» поїде до Києва, то це призведе до трагічних наслідків для його начальника Рудяка, - експерт

701 4

Частина керівників міліції в Україні, як виглядає, ще й досі не усвідомила, що потрібно служити українській нації, українському народу, а не бандитському режиму Януковича.

Зокрема, таке враження склалося з коментаря начальника ГУМВС України у Львівській області Олександра Рудяка кореспонденту IA ZIK. Так, на запитання журналіста, чи правда, що 14 січня загін львівського «Беркуту» планують відправити для виконання завдань у Київ, Рудяк відповів: «Отримайте коментар там, де ви отримали інформацію. Львівський «Беркут» працює в системі МВС і виконує всі накази, вказівки й інші нормативні документи. А доповідати про ту ситуацію, чи їде львівський «Беркут», чи патрульно-постова служба, чи карний розшук – я пресі не планую».

Викликає, м'яко кажучи, подив таке висловлювання Рудяка. Начебто людина на такій посаді повинна бути адекватною. Але те, що він говорить, свідчить, що Рудяк на боці правлячого режиму, а не народу, і що він готовий виконувати його антиконституційні доручення. Чи може він не читав Конституції України, зокрема 5 статті, яка визначає, що джерелом влади в Україні є народ, чи статті 60, яка передбачає юридичну відповідальність за відання і виконання завідомо злочинних розпоряджень і наказів?

Чи може Рудяк не зрозумів, що сьогодні у Львівській області влада де факто переходить до народу? І що він вже майже позбавлений своєї посади? Чи може він не розуміє, що за такі заяви повинен нести відповідальність? І якщо він не дасть пояснення громаді Галичини, то йому краще самому поадти у відставку і не чекати, коли почнеться пікетування і блокування управління внутрішніх справ і його помешкання. Чи може Рудяк забув, звідки він отримує гроші і хто йому платить зарплату? Чи може не усвідомлює, що якщо, не дай Боже, львівський “Беркут” поїде до Києва, то це призведе до дуже трагічних наслідків для нього і для його близьких. І що тоді цей “Беркут” може вже не повертатися до Львова?...

  

Довідка (Джерело: Офіційний веб-сайт ГУ УМВС у Львівській області)

РУДЯК Олександр Вікторович

Начальник ГУМВС України у Львівській області

Рудяк Олександр Вікторович народився на Полтавщині 11 березня 1967 року. Генерал-лейтенант міліції. Має дві вищих освіти: педагогічну та юридичну.

Службу в органах внутрішніх справ Олександр Рудяк розпочав з 1992 року на посаді оперуповноваженого карного розшуку Октябрського райвідділу міліції міста Полтави.

З червня 1994 року — оперуповноважений у особливо важливих справах Лубенського відділу по боротьбі з організованою злочинністю при УМВС. З травня 2000 року — начальник селищного відділення міліції смт Градизьк Глобинського РВ.

З січня 2001 року Олександр Вікторович очолював Хорольський райвідділ міліції, а з червня 2003 року обіймав посаду виконуючого обов’язки заступника начальника управління — начальника відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупуваннями та лідерами злочинного середовища УБОЗ УМВС.

З липня 2003 року — заступник начальника управління — начальник відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупуваннями та лідерами злочинного середовища УБОЗ УМВС.

З березня 2004 року Олександр Рудяк відряджений у розпорядження ГУМВС України в АР Крим, де займав посаду першого заступника начальника ГУМВС Криму.

З березня 2010 року до грудня 2011 року Олександр Рудяк очолював ГУМВС України в Полтавській області.

Наприкінці грудня 2011 року генерал-майор міліції Олександр Вікторович Рудяк призначений на посаду начальника ГУМВС України у Львівській області.

24 серпня 2013 року Президент України Віктор Янукович присвоїв начальнику ГУ МВС у Львівській області Олександру Рудяку спеціальне звання генерал-лейтенанта.

Oleh Soskin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини