MENU

У справі проти Власенка пропущені всі строки давності і відсутні будь-які докази

306 0

Колегія суддів Печерського райсуду Києва у п’ятницю, о 12:00, ухвалить рішення про те, чи розпочинати розгляд справи проти Сергія Власенка по суті. Перед цим захисник Власенка Ганна Боряк повідомила, що у цій справі немає фактів та свідчень і вона підлягає закриттю.

Окрім того, наголосила вона, справа має бути закрита у зв’язку із сплином строку притягнення до відповідальності.

 

Захисник зазначила, що ця справа «надумана і безпідставна, а у матеріалах слідства немає жодних фактів, які підтверджують обвинувачення проти Власенка».

 

У свою чергу Сергій Власенко також підкреслив, що матеріали кримінальної справи не містять жодних доказів вини, «там немає реальних обставин».

 

«Справа повністю сфальшована і не відповідає дійсності», - наголосив він.

 

Власенко повністю підтримав позицію захисника щодо закриття справи за сплином строку давності, незважаючи на те, що він є невинуватим.

 

«Те, що відбувається в суді – це свідчення того, що політичні репресії в Україні продовжуються», - заявив він на брифінгу після закінчення судового засідання.

 

«Ця справа була порушена з чітким розумінням того, що всі строки пропущені. Прокурори були зобов’язані закрити справу ще на досудовому слідстві, і вони просто очікували, що ми проґавимо цей момент і не звернемо на це уваги», - наголосив Сергій Власенко.

 

«Звичайно, що гратися в суд з Януковичем на його території, при тому, що він організовує політичні репресії, – абсолютно безглуздо. Я не скоював жодного злочину, я невинуватий, я не торкався цієї людини жодним пальцем, і я ще раз підкреслюю, що ця справа мала бути зарита або навіть не відкрита», - резюмував Власенко.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини