MENU

Председатель Киевской обладминистрации Присяжнюк подрабатывает VIP-агитатором

710 1


Активістами громадянськогоруху «Спільна Справа» в рамках незалежногомоніторинга парламентських виборівбуло виявлено системне зловживаннявладою та службовим становищем з бокуголів обласних та районних державнихадміністрацій з метою агітації за Партіюрегіонів та провладних кандидатів.Голови держадміністрацій беруть участьу агітаційних заходах провладнихкандидатів, залучають до них державнихслужбовців, працівників бюджетноїсфери, порушуючи не лише принципнеупередженості щодо учасників виборчихперегонів, але й відверто нехтуючиінтересами служби. В приміщенняхдержавних адміністрацій часто знаходятьсяприймальні провладних кандидатів,проводяться наради їхніх штабів.


Використанняадміністративного ресурсу полягаєтакож у неправомірному залученніпровладних кандидатів до діяльностідержавних адміністрацій: робочихпоїздок, зустрічей з населенням,відкриттям соціальних об'єктів. Щільністьагітаційного графіку голів адміністраційвражає.


14 серпня у Василькові(виборчий округ №94) був зафіксованийвипадок агітації головою обласноїдержадміністрації Анатолієм Присяжнюкомза кандидата від Партії регіонів ТетяниЗасухи, а вже 15 серпня в ході робочоїпоїздки до Миронівського району(виборчийокруг №93) агітував за «регіонала»Олександра Онищенка. В обох випадкахкандидати супроводжували Присяжнюкав його робочих поїздках, брали участьв інспектуванні та відкритті соціальнихоб'єктів, а самі заходи висвітлювалиськомунальними ЗМІ.


13 серпня Присяжнюктакож брав участь у заходах, організованихкандидатом Олександром Мостіпаном (ПР)у селі Нова Орлиця Згурівського районуобласті.

 

Олександр Данилюк 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини