MENU

«Спільна справа» просить ЄС бойкотувати Олімпіаду в Сочі

519 3

Громадянський рух “Спільна Справа” звернувся до олімпійських збірних країн ЄС з проханням бойкотувати Зимові Олімпійські ігри, що розпочнуться в Сочі 7 лютого. Про це заявив на брифінгу в Києві координатор руху Олександр Данилюк.

“Немає жодного сумніву, що за встановленням в Україні кривавої диктатури стоїть Кремль. Маріонетковий уряд Януковича фактично здійснює руками українських спецпризначенців російську інтервенцію. В умовах, коли в Україні викрадають та вбивають активістів, коли центр міста перетворено на арену бойових дій, коли мирних українських студентів десятками кидають за грати, не може бути мови про спортивні святкування на території держави, яка виступає режисером цих кривавих подій,” – йдеться в заяві організації.

Олександр Данилюк також провів паралелі між нинішнім російським втручанням в Україну та введенням радянських військ у Афганістан, зазначивши, що Росія може не розраховувати на бліц-кріг і буде неминуче змушена виводити свій “бандитсько-гебістський” контингент з України.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини