MENU

Народні плакати про «улюбленного» президента. ФОТО

3665 1

 

В принципі, до Президента України Віктора Федоровича Януковича, народ ставиться добре. Просто, дуже не люблять. За жадібність, невихованість, жорстокість, дурість, зневажливе ставлення до людей, які його президентом і зробили. А в іншому - суцільний позитив!


Саме, через оті незначні недоліки, народ вийшов на акцію протесту. Аби у Віктора Федоровича вистачило розуму, поваги до громадян, бажання їх почути, події листопада-13 вже всі мабуть і забули б. Однак, звичка ставитися до людей як до худоби, зробила добру справу. Зневага підняла народ. Презирство влади згуртувало. Двомісячна демонстративна байдужість завела. І врешті - потужний вибух любові, що вже нагадує повстання. 


У відповідь побиття, відстріл, викрадення активістів, арешти, суди, смерть... Про те - роботи Конкурсу народного плакату.


Янукович вже не може бути президентом такого великого і розбурханого народу.


Відбираючи плакати до цієї підбірки, звернули увагу на відсутність ненависті до гаранта. Відповіли таким же презирством... Художньо. 


І про авторство. Плакати зібрані в інтернеті. Деякі підписані. Основна маса — анонімні. Проводячи Конкурс народного плакату протесту Музею плакату, ми вже звикли до такого стану речей, трактуючи процес плакатотворення в мережі як народну творчість. Маючи фотошоп, можна багато чого.

 

 

Музеї України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини