MENU

Астрология четко объяснила отношения коня Ющенко и тигра Януковича

1067 1

Цікава ця древня наука астрологія - як чітко вона пояснює відносини пр. Ющенка і Януковича! Вони як Ленін і Сталін. Ленін - рік коня (як Ющенко), а Сталін - рік тигра (як Янукович). Ці роки завжди в дружбі. Ленін - революціонер - привів до влади Сталіна, який скористався його роботою і запровадив диктатуру - знищив мільйони людей. Ющенко аналогічно привів до влади Януковича.Кінь може виконати велику роботу, але наробить біди рано чи пізно, якщо він керівник (М.Каддафі). Якщо має сильного начальника - то це добрий виконавець, але не лідер: Ківалов, А. Ефремов, А.Кінах, Ахметов, ген.пр. Пшонка, В.Медведчук. З ними дружить ще один знак - рік собаки, яка може бути добрим служакою: Вадим Колесниченко... Як бачите, практичний тигр зміцнив свою владу кіньми. Інші політики, які народилися в рік кровожерливого тигра: Кучма, Яценюк (тигреня), керівник МВС В.Захарченко - таким владу не можна давати.

Рік миші (чи щура) - Ю.Тимошенко - на протилежному полюсі астрологічного циферблата з роком коня (різниця в 6 астрологічних років). Тому кінь завжди ненавидить мишу (вона його лякає). Успіх року мишки (більшість суддів з року миші) пояснюється тим, що вона кмітлива і прекрасний диспетчер - завжди вчасно залізе у правильну дірку. Які вона має запаси у підземних коморах - ніхто ніколи не взнає. Миша прекрасний менеджер - виконавець, вона бачить дрібні деталі. Однак державним лідером миша бути не здатна - в неї відсутнє бачення плану держави і поля битви. Щур дружить з драконом: П.Лазаренко, В.Путін, О.Турчинов, М.Томенко, Ю.Луценко, Є.Марчук ( також суперник Кучми) та мавпою: Кириленко І.Г. Вал.Іващенко. Інщий відомий щур української політики - Ю.Єхануров.

Тягнибок, Литвин, також народилися у рік мавпи - це артисти, добрі виконавці, які можуть зіграти будь-яку роль - навіть Голови ВР.

Гриценко з року півня - це хоробрість ( військова якість). Зараз також півень - Клюев Андрей - Секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины. Півень здатний очолити Військову владу, але в нього як і у миші, також відсутня стратегія.

Найбільшого успіху півень може досягти тільки у парі з роком бика (військова якість). Бик відзначається тим, що ця творча натура ніколи не впадає в залежність і володіє стратегічно - аналітичним мисленням ( Гітлер, Наполеон, Саддам Хусейн, Барак Обама, Vincent Van Gogh, Johann Sebastian Bach, Picasso).

Бик символізує силу і завжди стає на захист свого народу.

Сила півня в дружбі з биком збільшується в десятки разів. Відомі півні: пр. Кравчук (кінець року півня - початок собаки), Євген Щербань, Георгій Гонгадзе, Степан Бандера.

Zinoviy Andrukhiv


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини