MENU

Це таки клоун. Як мінімум - блогер про актора-психолога Олексія Арестовича

2407 1

Так як піднялася така буча з цього таваріща Арєстовіча, вирішив я подивитися те його інтерв,ю, яке всі так рекламували. 

Шановні мої, це таки клоун. Як мінімум. 

«Майдан нужно вооружить» - це сама, вибачте, й*бнута думка, яка може прийти в голову. 


Ви собі уявляєте, шо означає озброїти абсолютно необучений воєнній справі натовп?? Це ж абсурд! люди, які не знають, як із зброєю себе поводити, при першій же паніці перестріляють одне одного. Вам ЦЕ треба? Як взагалі ту зброю доставити на Майдан? Як і кому її видавати? Як облік вести? А що робити, якщо криси пролізуть (а вони там такі є)? 

«Стрелять по беркуту над головамі, под ногі» - ага, щяс. Як тільки Майдан застосує вогнепальну зброю, він тут же втратить свій статус ніби як мирного спротиву (і, відповідно, втратить свою легітимність у світовій спільноті). Окрім цього, це дає чинній владі усі карти в руки вводити надзвичайний стан, запускати війська і цілком легітимно зачищати до нуля, все, що так важко будувалося. і вже тоді ніхто в Європі нічого сказати не зможе - боролися з терористами, які застосовували зброю в центрі європейської столиці. 

Це або клоун (і деякі аспекти його біографії про це свідчать), або це таки агент доброжєлатєльніх сосєдєй. Так чи інакше, гоніть того ваєннава експерта сцаними тряпками к х*ям звідти.

mamuka-miriuta


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини