MENU

Автомайдан з'явився ще в березні минулого року

399 0

Всюдихід прийшов на виручку автомобілісту

Насправді революція почалась у березні минулого року. Коли назначений мер окупованого міста Києва утік від відповідальності і залишив абсолютно паралізовану столицю напризволяще. Після цього він залишився на своїй посаді, але сталося надзвичайно важливе - люди самоорганізувалися. Автомайдан з'явився як феномен саме тоді вперше. Люди визволяли одне одного, бо вони вперше зрозуміли, що це окупація і тільки кожному з них під силу зробити щось.

А ще саме тоді в Києві було справді круто. Сноуборди на вулицях, загальне свято і безліч відео з тої складали враження, що у Києві випав не сніг, а відбувся якийсь великий європейський фестиваль. Саме тоді Київ на кілька днів звільнився від окупації і безліч людей зрозуміли, що їм взагалі не потрібні ці сотні тисяч чиновників у центрі міста, які нічого для них насправді не вирішують.

 

Щоб вибратися із величезного затору, спричиненого неприбиранням доріг, автомобілісти гуртом розібрали відбійник

 

Революція почалась також із «Волю Павличенкам» у 2011-му. Футбольні фанати усіх клубів об'єднались проти несправедливості і показали, що вони не бояться і вони готові стати народною силою гніву. Марші в східних областях показали, що там теж є небайдужі люди.

Донецькі шулєри упустили ці обидва моменти і тепер справжня українська армія з правильними ідеями і реальними цілями самозахисту формується тільки на Майдані, а їхню совєцьку дєдовщину навіть не шкода буде розпустити.

Bogdan Logvynenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини