MENU

Юна суддя з Печерського суду не знає Кодексу адміністративного судочинства

1380 3

Друзі, у мене новини з Печерського суду … скандальні!


Суддя Катерина Москаленко не знає Кодексу адміністративного судочинства і закріплює своє незнання у постанові, виданій іменем України.

Про що йдеться?

Сьогодні у мене було засідання суду за моїм позовом до інспектора Панченка, який сфальсифікував протокол за сфальсифікованим рапортом за поїздку у Межигір'я. Головуюча суддя Катерина Москаленко дуже поспішала.

Посилаючись на ч. 3 статті 260 КАС вона проголосила лише вступну і резолютивну частину постанови. Все б було нічого, якби стаття, на яку вона посилається, не була про зовсім інші речі.

Так ч. 3 статті 260 КАС стосується «Видачі дубліката виконавчого листа»… а аж ніяк не порядку і форми ухвалення судових рішень. 

Як суддя, яка у постанові припускається ТАКИХ помилок, не знає Кодексу адміністративного судочинства, МОЖЕ ВЗАГАЛІ ВИНОСИТИ ЯКІСЬ РІШЕННЯ?!

Більше того, вона відмовила в нашому з адвокатом Ларисою Меркуловою клопотанні, де ми наполягали на участі у засіданні відповідача – Панченка. Той лише надав свої письмові пояснення, в яких повідомив, що склав на мене протокол за рапортом на підставі внутрішнього наказу № 77 Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. 

АЛЕ внутрішній наказ №77 у частині складання рапорту стосується людей, які мають дипломатичний імунітет. Тобто безпосередньо мене це не стосується. 

Але хіба то суддю турбує?! А тому вона відмовила у задоволенні мого позову.

Молода дєвушка з Коростеня Житомирської області дуже хоче залишитись у найчеснішому суді України – Печерському, де наразі перебуває у межах п'ятирічного строку (ну типу випробувальний термін, на скільки я розумію людською мовою).

 

Oksana Kovalenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини