MENU

Независимость Украины потерять намного легче, чем кажется

589 1



Друзі!Приятелі! Співвітчизники!


21 рік тому усвіті мало хто вірив, що Україна втримаєнезалежність. Та коли від 1991-го минулоспочатку 5 років, потім 10, потім 15 років,незалежна Україна вже сприймалася якочевидне. Та неочевидним це було ізалишається нашій північно-східнійсусідці. Недаремно, наприкінці 2008 року,коли Україну та Грузію не пустили доНАТО, путін таємно нагородив офіцерівФСБ відповідальних за зрив вступу.


Тоді вінсказав буквально наступне: «без Українив Росії немає майбутнього». Давайтедивитися правді у вічі - як і післяМайдану 2004-го ми розслабилися. Мивважаємо, що наша незалежність - це щосьвічне. Раз отримали, то далі можна ізаспокоїтись. Але це щоденна тяжкапраця. Для кожного. Тяжка праця у власнихсередовищах: родинах, дворах, під'їздах,вулицях, а вже потім в селах, містах,країні. Кожен з нас може впливати насвої середовища і з часом їх розширювати.


Українці!Громадяни України! Беріться за роботу!Бо якщо ви щодня не будуватимете своюнезалежність, не відстоюватимете своїправа, то втратите незалежність країни.З Днем Незалежності України!

Александр ПОДДУБНЫЙ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини