MENU

Проплаченную акцию на Софиевской площади регионалы провели за бюджетные деньги: 1,05 млн грн

3591 14

 

В понеділок я звернусядо Київської прокуратури з проханнямперевірити факт нецільового використання1 050  000 грн з міського бюджету, які,як мені відомо, були виділені на проведеннясвяткувань Дня Незалежності на Софіївськійплощі. Це, до речі, не на багато менше,ніж на концерт на Майдані (Там трохименше, ніж 1,5 млн)


Концерт, який відбувсяввечері зібрав пару сотень глядачів.


Питання: навіщо бюджетвитратив мільйон? Щоб задовольнитицікавість кількасот киян?


Відповідь: для того,щоб ПР могла провести в першій половинідня на цьому ж майданчику свою акцію іне витратитись (купа фото). Регіонализвезли до 10 000 учасників, забрендувавшисцену символікою ПР, яка зникла увечері.


Саме для того, щоб легкоміняти символіку - вранці ПР, ввечері -національна, і знадобилась така дорогасцена з десятками квадратних метрівекранів замість декорацій (теж євідеофіксація).


Бандитська влада неможе не красти.... Раніше КМДА на схожіконцерти виділяла 50-100 тисяч гривень ізбирала значно більше людей. Цього разукияни зневажили концерт на "регіональній"площі, хоча сам концерт був хорошим.


Отак наші гроші КМДАподарувала "бідним" регіоналам. Аопозиція чесно і порядно провела кількадесятків тисяч людей маршем відМихайлівської площі до парку Т.Шевченка,пройшовши повз майданчик регіоналів,заблокований десятками автобусів ікупою міліції.


Коли я повертався повзСофіївську площу, бачив як учасники"регіонального" мітингу цілимнатовпом стояли в черзі до наметів (тежє фото - викладено у мене на ФБ), де їмщось видавали. Підійти ближче і роздивитисьв яких купюрах те "видавання" я незміг.


Отже, впевнений, що цейфакт залишиться бридкою плямою надіяльності влади, якій мало вкраденого,вона "дерибанить" на корись ПР інаші "святкові" бюджети... Впевнений,цей факт прискорить зміну влади.


 

Александр Бригинец


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини