MENU

У Януковича мораль не звичайної людини, а кримінального злочинця - блогер

2745 1

Ще раз, якщо комусь ще неясно.

Уже стільки разів нам здавалось, що Янукович от-от, от-от-от попливе і піддасться на умови опозиції, обмежить свою владу, і стане няшкою. Натомість:

- коли Янукович говорив про мир, розпочинався штурм Майдану;

- коли Янукович говорив про політичне врегулювання, розпочиналась каузальна тяганина, яка скінчувалась розводом кошенят;

- коли Янукович погоджувався на щось, розпочиналась підміна тез, висування дедалі більш абсурдних вимог, а потім знову - штурм Майдану.

Скільки разів говорити. У Януковича мораль не звичайної людини, а кримінального злочинця. А вона йому велить - раз попався, обіцяй будь-які золоті гори, головне, щоб лох спиною повернувся. А там - він тут же вдарить довірливого дурника по голові, і отримає те, що хотів. Ця мораль була геніально описана Варламом Шаламовим в своїх статтях.

Сьогодні було вбито сто чоловік. Не троє, не десятеро, а СТО. Перед цим Янукович обіцяв нашим недолугим переговірникам «перемир'я і політичний процес врегулювання ситуації». Натомість він уже тоді готував свою «антитерористичну операцію», а снайпери вже готувались стріляти в живі мішені.

Ми готові заплатити тисячею життів за черговий раунд «перемир'я і політичного процесу», який на цей раз зветься «згодою на дострокові вибори»? Хай на це питання дадуть відповідь Яценюк, Кличко і Тягнибок.

Бажано - на сцені Майдану.

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини