MENU

Турчинов представив нового генпрокурора України. ВІДЕО

791 0

25 лютого 2014 в будівлі Генеральної прокуратури відбулося офіційне представлення генерального прокурора України. Під час представлення Олега Махніцького колективу Генеральної прокуратури голова Верховної Ради Олександр Турчинов зазначив, що після трагічних подій останніх місяців, «ми фактично отримали нову країну, в якій люди не будуть допускати, щоб їх били по обличчю, країну, в якій люди не будуть більше миритися з відсутністю правосуддя, із замовними рішеннями, з корупцією».

 

«Ті, хто винен у масових вбивствах людей, відповідатимуть перед українським судом, і, не виключаю, перед Міжнародним трибуналом, а головне - перед судом Божим, - також заявив Турчинов. - Ми повинні в найкоротші терміни повернути віру людей у ​​те , що злочинці мають бути покарані, а прості люди - захищені».

 

Керівник парламенту зазначив, що в останні роки силові структури працювали у невідповідності до законодавства, перетворилися на репресивні органи, повідомляє офіційний сайт Генпрокуратури. У цьому контексті Турчинов закликав «кардинально реформувати» систему правоохоронних органів, а також вжити заходів для наведення порядку в країні та захисту її громадян, викорінення корупції. При цьому він висловив переконання, що представники силових структур, які «зберегли гідність, душу, відповідальність, повинні залишатися і працювати на країну».

 

«Питання виживання країни - це питання, як швидко ми можемо відновити владу , яка зможе захищати країну, домівки, наших дітей», - зазначив керівник парламенту. 

«Українці готові захистити свою країну, відновити її, підняти її велич, повернути повагу до неї в усьому світі. Ми повинні реалізувати наш історичний європейський вибір, відновити наш потужний економічний потенціал, пишатися тим, що ми - українці , - підсумував він. - І тут для працівників прокуратури безліч завдань, які треба робити негайно і ефективно».

 

Під час зібрання новопризначений керівник Генеральної прокуратури Олег Махніцький представив першого заступника генерального прокурора - державного радника юстиції 2 класу Миколу Голомшу, заступника Генерального прокурора - державного радника юстиції 2 класу Миколу Банчука. 

Очільник відомства повідомив про звільнення з посад заступників генерального прокурора України – Віталія Білоуса, Романа Андрєєва та Лілії Фролової. Також звільнено з посад прокурорів м. Києва Миколу Безкишкого та Харківської області Геннадія Тюріна.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини