MENU

"Сьогодні ми всі українці. Не час зводити рахунки один з одним", – Сергій Тарута

1058 0

Шановні співвітчизники, я звертаюся до вас не як голова ради директорів корпорації ІСД, а як російськомовний громадянин України, мешканець Донбасу, де тече як українська, так і російська кров.

Я закликаю всіх, кому дорога Україна та її майбутнє, кожного,у кого серце розривається від сьогоднішніх новин, консолідувати зусилля для збереження цілісності нашої держави. Я сподіваюся, всі розуміють, що рішення, які приймаються в Москві, можуть призвести до розколу нашої країни і тривалого незагасаючого громадянського конфлікту з численними людськими жертвами. 

Наша земля бачила більше крові у ХХ столітті, ніж будь-яка інша країна у світі. Ми пережили жахи голодомору, двох війн та наслідки тоталітарного гніту. За всіх невдач і нестабільності перших кроків незалежності, як єдина країна, ми завжди уникали конфліктів, які б призвели до жертв. 

Останні 23 роки ми будували нашу країну. Не завжди вміло, і не завжди успішно, але 23 роки ми вкладали свої знання, душу, сили, кошти, час у те, щоб Україна стала справді незалежною, економічно розвиненою та політично зрілою, успішною державою. 

Нині у нас цю можливість відбирають. Причому відбирають ті, з ким ми співпрацювали усі ці 23 роки, будували спільний ринок, спільний бізнес. Введення російських військ на територію України можна розглядати лише як окупацію. Військову окупацію мирної території. 

Чи потрібно пояснювати, чим це для нас з вами закінчиться? Думаю, ні – ми просто втратимо все. Все, що вкладено та побудовано за 23 роки незалежності, буде знищено, якщо не вогнем, то економічною розрухою. Ми маємо відстояти Україну. Так, недосконалу. Так, різномовну. Але нашу! 

Українські бізнесмени, громадяни, політики – сьогодні час об'єднуватися! Сьогодні ми всі українці. Усі під одним, нашим національним прапором. Не час зводити рахунки один з одним. Як жити великою родиною далі – розберемося згодом. Сьогодні треба захищати свою країну — всіма силами, які ми маємо. Бо без об'єднання сил зараз «потім» у нас може й не бути. 

Я закликаю Верховну Раду та уряд забезпечити територіальну цілісність та захист українського народу. Бережи нас Господь.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

Сергей ТАРУТА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини