MENU

У мережі Lanet, що відключила російську пропаганду, значно виросла популярність

1883 9

Оцінюючи результати недавнього призупинення трансляції Кабельною Мережею Ланет (www.lanet.ua ) каналів з пропагандою агресора, ми визнаємо, що отримали значно ширшу підтримку своїх користувачів, ніж могли сподіватись.

Лише в соціальних мережах, відгукуючись схвально щодо боротьби з пропагандою, поділилось новиною понад 10% нашої телевізійної абонбази.

Опублікований матеріал отримав резонанс, якого ми не очікували. Це підтверджується сотнями публікацій в провідних інформаційних ресурсах України та Росії, тисячами повторних публікацій в соціальних мережах. Лише зі сторінки Мережі Ланет у Facebook повторні публікації зробило більше 4000 користувачів, а ознайомилося з новиною близько 250 тис., при цьому активно з нею провзаємодіяло втричі більше, порівняно зі звичайною публікацією за відсотковим відношенням.

Також, у зв'язку зі значною кількістю опублікованих матеріалів у ЗМІ, щодо відключення Мережею Ланет пропагандистських каналів, ми спостерігаємо збільшення в три рази трафіку на наш сайт.

За кілька годин після розміщення на нашому офіційному сайті www.lanet.ua інформації про обмеження пропаганди він піддався DDoS-атаці з вхідним потоком HTTP-запитів понад 1 Гбіт/с. Наші технічні спеціалісти оперативно змогли локалізувати та знешкодити зловмисні дії, успішно відбивши атаку.

Ми вдячні всім, хто відгукнувся та схвально поставився до наших дій.

Сеть Ланет


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини