MENU

Юлию Тимошенко оправдает Европейский Суд - Турчинов

742 2

 


Чому саме сьогоднісудді оголосили те, що їм написали вАдміністрації президента?  Томущо вчора відбулось засідання Європейськогосуду з прав людини, який розглядавнезаконність арешту Юлії Тимошенко.  Владабоялась, що суд розгляне одразу двапитання: і незаконний арешт, і незаконнийвирок.


Саме тільки через цевони три місяці гальмували цю справу,три місяці вони тягли, щоб сьогоднізачитати свої брехливі «висновки», одиндо одного переписані з прокурорськихшпаргалок Адміністрацією президента.Так, вони вкрали в нас час, але ж все одноЄвропейський суд з прав людини приймеоб'єктивне рішення і Юлія ТимошенкоЮрій Луценко та інші політв'язні будутьна свободі.


Судова ж трійка сьогодніне знайшла жодних порушень у судовомуфарсі, який шокував весь цивілізованийсвіт. Ця кримінальна влада навіть виглядвже не робить, що в Україні існуєправосуддя. Повна деформація та руйнаціяправосуддя, прокуратури та силовихструктур дають нам підстави говоритипро необхідність їх  масштабноїлюстрації.


Так! Україні потрібналюстрація та кримінальна відповідальністьзлочинців в мантіях та погонах, якізруйнували долі та життя мільйонівнаших громадян, які розпочали політичнірепресії та підмінили Конституцію ізакон безправ'ям та незахищеністюгромадян України.


Я впевнений, що в Українізнайдуться сотні тисяч порядних людей,які гідно замінять цих моральнихзлочинців та зрадників! І це будутьлюди, які зможуть відновити правосуддята слідство  в Україні, зможутьзахистити простих людей!


Цей час прийде, віннаближається. Це буде час перемогиУкраїни!

Александр ТУРЧИНОВ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини