MENU

Найслабше місце в обороні України

1517 2

Найгірше в Україні організована контрпропаганда. Про що йде мова:

1. Виступи нашого представника в ООН недостатньо аргументовані. Не приведені факти, які б блокували брехню російського представника. 

2. МЗС мало б довести до громадськості світу факти тиску російської армії в Криму. Можна було б зробити Інтернет – портал, де на мові багатьох країн світу розмістити тексти, фотографії та відео про захват Росією Криму (фото техніки, копії документів, свідчення людей (з перекладами), фото російської зброї, відео про блокування українських військових частин та органів влади тощо). В виступах деяких іноземних дипломатів майже аж до референдуму не було впевненості, що Росія щось порушує. МЗС такої інформаційної диверсіфікації не зробило, що призвело до затягування прийняття рішень по Росії від США і Євросоюзу.

3. Всі заяви Путіна мали б бути подані з коментарями на мовах країн світу. Особливо з питань, коли Путін каже неправду. Розкрити, що там брехня. Таких моментів достатньо.

4. За будь-яку ціну встановити подачу телевізійного сигналу на Крим, Донбас, а також на Росію. Забезпечити трансляцію як цифрового та і аналогового сигналу провідних українських телеканалів, зокрема і російськомовних. Такі сигнали потрібно подавати різними шляхами: супутниками, військовими антенами, з військових кораблів, мережею Інтернет тощо. А на Росію – і з територій дружніх нам держав. Звернутися за допомогу у цьому до країн Євросоюзу.

5. Давно потрібно було визнати татар корінною нацією Криму. І звернутись до ООН визнати це ж само. 

6. Звернутись по допомогу до Китаю, як до гаранта Будапештського меморандуму. Тоді може й позиція Китаю до Росії була б твердішою.

7. Оприлюднити (особливо в донецькому регіоні та Росії) інформацію про статки сім’ї Януковича.

8. Оприлюднити матеріали про приєднання Криму до України, зокрема, протокол Політбюро КПСС, рішення Верховних Рад Російської радянської соціалістичної республіки, Української радянської соціалістичної республіки та СРСР. Поки що такі факти оприлюднює один Л.М.Кравчук. Оприлюдьте доповідну на Політбюро у Хрущова про стан Криму – там про те, що люди в Криму живуть у хіжинах.

9. Зробити порівняльний аналіз про економіку і соціальний стан Криму: до приєднання до України і вже сьогодні. І що зроблено за ці роки.

10. Створити Інтернет-портал про Крим і все, що з ним пов’язано. Розмістити там всю інформацію, зазначену вище. Для реклами порталу зробити у ньому і соціальну мережу, знайомства, фільмотеку, інтернет-довідку тощо.

11. В ЦВК України є картотека всіх виборців Криму. Тож можна зробити електронне опитування громадян України в Криму і з’ясувати, хто не ходив на вибори або ходив і голосував проти приєднання до РФ. Принаймні, громадяни в заявочному порядку можуть дати інформацію уряду України – наскільки цифри результатів проведення референдуму відрізняються від путінських заяв.

Сергій ЗЛОБІН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини