MENU

Жоден громадянин України і Європи, який себе поважає, не поїде в ніким не визнану клоаку - блогер про Крим

928 3

Турсезону в Криму вже гаплик, посівній кампанії - так само, вода, електрика і газ за світовими цінами - це смерть ЖКГ і злидні простих кримців.

Жоден поважаючий себе громадянин України і Європи не поїде в ніким не визнану клоаку, де шастають по вулицях озброєні зєльониє чєлавєчкі - тире - мародери з банди гопника аксьонова.

Жоден пасажирський літак не приземлиться в аеропортах Крима, бо міжнародне повітряне право забороняє здійснювати це на невизнаних територіях.

Абхазія видасться кримцям квіточками, бо найгіркіші ягідки доведеться скуштувати їм. Пустельний північний Крим і злиденний напівзруйнований ЮБК - ось що чекає на кримців.

Натомісць людожери аксьонови і прочіє канстантінави будуть набивать свої кишені, обглодуючи до кістки кожного, хто вижив і не втік. А найжахливіше у цій всій ситуації те, що направду ніхто ж не голосував за такий сценарій.

Та й голосувальників переконаний взагалі було може направду відсотків 30-40, а все інше Пу з Аксом написали ще задовго до «всєнародного волєіз'явлєнія». Мені болісно жалко кримців і Крим - одне з найкращих місць у світі! Але так буде не довго! Крим - Україна! Слава Україні! Смерть путінюкам!

Вячеслав САВЕЛЬЕВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини