MENU

Затримання Бакуліна викликало у газової мафії істерику. ВІДЕО

6747 5

Затримання голови Нафтогазу Євгена Бакуліна викликало істерику в газового клану України, до якого входять Юрій Бойко зі своїми союзниками Дмитром Фірташем та Сергієм Льовочкіним.

Бакулін був затриманий у п'ятницю ввечері. Щоб уникнути арешту, з ним сталася вже відома історія – він виявився нездатним пересуватися самостійно та зажадав інвалідний візок.

Візок вже стає невід'ємним атрибутом українських політиків, які ризикують постати перед законом. Окрім відомої історії з Тимошенко, згадайте також, як на візку їздив Микола Рудьковський, арештований у справі про чартерні перельоти за державний кошт. Щоправда, це не завадило йому дуже швидко перевзутися на лижі та поїхати кататися до Куршевеля.

Захищати Бакуліна до Нафтогазу приїхав його колишній підлеглий, депутат від Партії регіонів Сергій Кацуба – той самий, який проводив операцію з придбання вишок Бойка в ризьких бомжів за астрономічною ціною 400 мільйонів доларів – вдвічі вищою, ніж вони реально коштували.

Зрозуміло, що арешт Бакуліна – це ризик прямих свідчень як проти самого Кацуби, так і проти Юрія Бойка, який очолював Міністерство палива та енергетики в час здійснення цього «шахрайства століття».

На цьому відео за минулу п'ятницю, яке отримала Українська правда від своїх джерел, видно, як Кацуба намагається відбити Бакуліна. В підпорядкуванні Кацуби перебуває невстановлений чоловік, яким він командує. Його називають «Сергій Володимирович». Якщо ви знаєте, хто цей такий – прошу, повідомте редакцію.

 

 

Отже, цей чоловік, який перебуває під Кацубою, погрожує правоохоронним органам... залучити «Правий сектор» для звільнення Бакуліна.

«Зараз подзвоню охороні Майдану, приїде »Правий сектор« і у вас будуть проблеми. Ви шокуєте жінок, з автоматами, в масках... Давайте так. Хочете, зараз будуть тут другі автоматники?» – каже цей чоловік.

 

 

Схоже, що депутат Кацуба дуже роздратований та вимагає від цього чоловіка діяти швидше.

«Вызывайте ребят! Сейчас посмотрим», – попереджає Кацуба.

Далі – наступне відео. Бакуліна вивозять з «Нафтогазу». Ця сцена нагадує кадри з фільмів про арешт мафіозі. Візок з Бакуліним особисто штовхає народний депутат Кацуба. Його ідея – завантажити свого подільника в «швидку допомогу» та заховати в лікарні. Але в останній момент Кацубу відтісняють, а Бакуліна забирають правоохоронці.

 

 

Вчора патрон Кацуби, головний автор газових схем Юрій Бойко бігав з каналу на канал, називаючи арешт Бакуліна ляпасом європейській спільноті.

Мені здається, що все, як раз, навпаки – європейська спільнота має аплодувати затриманню одного з ключових фігурантів брудного газового бізнесу.

Арешт Фірташа в Австрії за запитом ФБР був першим ударом по політико-бізнесовому клану «РосУкрЕнерго».

Потім вторгнення Росії в Крим позбавило цю групу доступу до промислових активів – «Крим сода» та «Кримський титан». Арешт Бакуліна – третій удар, який може бути смертельним. Якщо він дасть свідчення проти своїх старших товаришів, з політичної мапи України може зникнути ціле угрупування, яке паразитувало 10 років на українських грошах та українських виборцях.

Одне насторожує – ходять чутки, що місце голови Нафтогазу Тимошенко пообіцяла Ігорю Діденку, який підписував ганебні контракти з Газпромом. Сподіваюся, Майдану ця ідея не подобається так само, як і мені.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини