MENU

Лучшая защита - это нападение. Яценко подает в суд на журналистов

662 1


На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Олег Довгалик повідомляє, що стосовно вчорашнього ДТП з депутатом Антоном Яценко, йому на пошту прийшла така заява (без правок): 

Офіційна заяванду Антона Яценка з приводу ДТП біляміста Умань 


Вчора, біля 17.35 годинисталося ДТП на трасі Одеса-Київ, навідстані біля 5 км від міста Умань.


Того ж вечораінформаційні агентства оприлюднилиінформацію про те, що народний депутатУкраїни, кандидат в народні депутатиАнтон Яценко під час цього ДТП перебувавза кермом автомобіля та був у нетверезомустані. Також повідомлялося про те, що уавтокатастрофі загинули всіпасажири.

Прес-служба народногодепутата України Антона Яценка офіційноповідомляє про те, що Антон Яценко не єучасником вказаного ДТП, не є свідкомвказаного ДТП та не має до нього жодноговідношення.

За фактом поширеннянеправдивої інформації у пресі про ДТПта учасників цієї пригоди, готуютьсяпозови до суду.

Антон Яценко, яккандидат у народні депутати Україниофіційно звертається до своїх опонентівз проханням не використовувати упередвиборчій компанії брудні політичнітехнології та «чорний PR».

 

Напомним, что ранее сообщалось, что регионал Антон Яценко, находясь за рулем Мерседеса ML500 врезался в автомобиль Дэу Nexia, в котором погиб один человек. По информации источников,  Яценко находился в состоянии алкогольного опьянения.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини