MENU

После ликвидации ТВі режим Януковича доберется до Интернета - Зорян Шкиряк

606 1



Вони вжедавно володіють всіма українськимителеканалами, газетами... Залишився чине один об’єктивний, телевізійний простірсвободи, телеканал ТВі. Режим дав командуна його остаточну ліквідацію.


До остаточного знищеннясвободи слова залишилось зовсім небагато. Режим Януковича планомірно іпослідовно знищив українське телебаченняяк явище, повністю підпорядкувавши йоговладному олігархату. 


Залишився один єдинийтелеканал, ТВі. Після ліквідаціїостаннього каналу об’єктивної інформаціївони доберуться до вільного простору- інтернету. А значить, нас чекає цілковитевстановлення білоруського сценарію вУкраїні,  у найгірших його проявах.


Все це від того, що нимикерує страх. Страх, що люди знатимутьправду. Отже, їхня головна задача повністювідрізати українське суспільство від будь-якої об,єктивної інформації. Саметому сьогодні продовжується брутальнаатака на вільні, незалежні ЗМІ, в першучергу ТВі. 


Ми, вільні громадянисвоєї держави повинні захищати нашіукраїнські незалежні ЗМІ. Адже, цілковитезнищення свободи слова неодміннопризведе до припинення існування Українияк держави. Це, власне, вже і відбувається,зокрема, після прийняття «мовногозакону».


Якщо будемо і далівідсижуватись по норах, дуже скоро насусіх «передушать як котів», по одному.Отже, сьогодні не час «моєї хати зкраю»... Час підніматися з колін, часєднання заради України.


Закликаємо всіх комуне байдуже до свободи слова в Україні,хто ще не забув, що таке патріотизм тагромадянська відповідальність, прийти8-го вересня, о 12.00 на Михайлівську площустолиці, щоб разом підтримати і відстоятинаш, незалежний телевізійний канал,канал ТВі.


Разом-сила! СлаваУкраїні!

 

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини