MENU

На годовщину задержания Виталия Запорожца в Броварах произошла массовая драка. 5 арестованых

869 1



Щойнопід Броварським міськрайонним судомКомітетом визволення політв'язнів таіншими патріотами було проведено акціюна честь річниці відомого вчинку ВіталіяЗапорожця. Активісти встановили передсудом шибеницю, щоб  повісити на нійопудало продажної судді. 

Яктільки опудало піднесли до зашморгу,втрутилась міліція. Менти почали хапатиактивістів, громада, включно з жінкамиусіх вікових категорій, стали їх боронити.Серед міліціонерів було кілька вцивільному, вони били і штовхали жінокі журналістів. 

Фінальна частинасутички відбулася на ринку, що знаходитьсянавпроти суду. Продавчині - представницінароду, які взагалі не знали, кого в'яжутьі за що, кричали ментам усе, на що вонизаслуговують («Продажні вбивці!» - цебуло найм'якіше), і лізли відбиватилюдей. 

Врешті-решт менти викликали«Беркут». Той, що в цивільному, показував,кого брати: «Цей брав участь в акції, іоцей». Затримано не менше 5 осіб, середних Кость Зацарний з ОУН, Руслан Чех іпані Валентина Кательницька, яка особливозатято боронила затримуваних. 

  

Олена БИЛОЗЕРСЬКА bilozerska

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини