MENU

Після 25 травня Москва планує розірвати дипломатичні відносини з Києвом

3863 4

ПІСЛЯ 25 ТРАВНЯ МОСКВА ПЛАНУЄ РОЗІРВАТИ ДИПЛОМАТИЧНІ ВІДНОСИНИ З КИЄВОМ

 

14.04.2014, 04.00 за київським часом

 

Ось яка інформація надходить з Москви.

 

Традиційно близька до "регіоналів" медведівська група Суркова-Рапопорта розробляє обгрунтування "повної" політичної "ізоляції" (це як вони вважають, але то буде лише "ізоляція" з їхнього боку) Великої України. Це мусить відбутися після того як російські військові за підтримки місцевих сепаратистів зірвуть проведення президентських виборів на Південному Сході. Мовляв, нового президента оберуть "бендеровці", а не міфічна "російськомовна більшість" виборців України.

 

При цьому в Кремлі твердо переконані, що вже "відбили" Донбас (Донецька, Луганська обл.).

 

На черзі сусідні регіони, на основі котрих планується створити Янукістан з багатопартійною псевдодемократією ПР+КПУ+пророс. маргінали. Пілотних варіантів назви маріонеткового утворення є кілька, але у кожному із них демонстративно присутня згадка про щось "українське..." (Українська Федерація, Українська Федеративна Республіка, Федеративна Республіка Україна тощо).

 

Звідси й СИНЄ-ЖОВТИЙ стяг, який 13 квітня 2014 року вперше з`явився на брифінгу "Я Живого".

 

Велика Україна обмежуєтся Правобережжям. Її позбавляють кращої частини чорноземів, виходу до моря, металевих руд та кам`яного вугілля.

 

Повідомляється, що таку ніби-то компромісну для "донів" концепцію особисто через Дмітрія Медвєдева обстоює Сім`я Януковича.

 

Натомість рецептура путінських яструбів Дугіна-Колєрова (на них, до речі, зав`язаний Царьов) не передбачає жодних проміжних ланок, жодних януковичів чи пшонок. Нічого буферного, нічого "українського".

 

Це вони переконали відмовитися від концепції оффшору Республіка Крим на користь казарменного Кримського федерального округу, грандіозного війського плацдарму "визволення" православно-кириличних "співвітчизників" від Сербської Крайни до п-ова Пелопонес включно. А саме цим завжди жила Московія.

Dmytro Dobriy


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини