MENU

Невеселі висновки після відвідин Донбасу

1986 2

Ще один з не веселих висновків після відвідин Донбасу.

Тарута - це фейк! На жаль, він виявився не ефективним губернатором і не дуже користується повагою людей. Принаймні, я не зустрічав тих хто його підтримує, хоча, може і є.

Отже, вважаю, що це призначення в умовах сепаратистьких бунтів - помилкове. Він слабкий, не рішучий і на мій погляд "на підтанцьовках" у Ахметова. Повторюю, це моя суб'єктивна точка зору, я можу чогось не знати і помилятися.

До речі, за три останніх доби його там видно не було. А в цей час, в ОДА, вже котрий тиждень, сидять терористи і мародери. Втім, усі його офіси в Донбасі завжди під надійною охороною)...

Тому, радив би йому вилізти з нори і замість того, щоб видавати сумнівні заяви у ЗМІ йти до людей. Їхати у Слов'янськ, Краматорськ, Макієвку, Горлівку, Маріуполь і т.д.

Йти до шахтарів, бюджетників, студентів, підтримувати і переконувати. Напевно, він хороший бізнесмен, може він кудись вкладає власні кошти і робить добрі справи, дай Боже, честь і хвала.

Я не знаю, бо цього не видно, а як і є - не працює. Як губернатор в умовах фактичної окупації російськими фашистами - нуль. І не потрібно видумувати, що нема ким замінити - є! Було б бажання. Повторю те, що заявив вчора. У Донбасі править кланова система.

Місцева еліта досі спокійно працює на "сім'ю" та на Кремль і отримуює за це величезні гроші. Потрібна негайна відставка державних керівників усіх рівнів та начальників силових структур і нові якісні призначення. Люди чекають...

Поступають новини з Донбасу. Мені телефонують з багатьох міст. Інфа часто протирічить одна одній. Тому, я не буду робити прогнозів, зараз потрібен холодний розум. Наскільки я знаю, щось таки почалося. Наскільки ефективно покаже час.

Агресори і терористи, що не склали зброю повинні відповідати за законами військового часу. Цього сьогодні вимагає переважна більшість українців. Чекаємо і сподіваємось на краще.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини