MENU

Українці тепер можуть отримувати десятирічну візу у США

1343 3

Хоч щось позитивне. Українці тепер можуть отримувати десятирічну візу у США.

 

ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ЗБІЛЬШУЄ ТЕРМІН ДІЇ ВІЗ США ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ДО 10 РОКІВ

 

Сьогодні Державний департамент США вніс зміни до порядку отримання віз для громадян України на основі взаємних домовленостей між Україною та США, що дозволить українцям отримувати візи США терміном на 10 років. До цього українці могли отримати візи терміном дії 5 років. Тепер Україна у цьому аспекті приєдналася до своїх європейських сусідів – Польщі, Румунії, Болгарії, Кіпру та Хорватії.

 

Українці, яким потрібно відвідати Сполучені Штати на короткий термін у справах бізнесу або з метою відпочинку, зможуть подорожувати до США протягом десяти років без потреби поновлення візи. Це матиме вплив на життя десятків тисяч українців і сприятиме їх подорожам до США у справах бізнесу та з метою відпочинку.

 

Віза повинна бути чинною на час в’їзду подорожуючого до США, але термін дії візи (термін чинності, потягом якого візою можна користуватися) не має зв’язку із тривалістю періоду перебування на території США, дозволенного подорожуючому Департаментом внутрішньої безпеки Сполучених Штатів під час перетину кордону.

 

Особи, які матимуть візи на багаторазовий в’їзд, зможуть здійснювати численні подорожі до США, з будь-якою метою, що відповідає цьому типу візи, якщо термін дії їхньої візи не закінчився, і вони не вчинили правопорушень, через які їм могли б заборонити в’їзд до США.

 

Myroslava Gongadze


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини