MENU

Перемога була потрібна нам тоді, і потрібна сьогодні - Тимошенко

726 4

Кандитат в Президенти України Юлія Тимошенко привітала співвітчизників, ветеранів з Днем Перемоги. Про це повідомляє прес-служба політсили "Батьківщина", яку очолює Тимошенко.

Текст вітального звернення:

"В геніальному фільмі "В бой идут одни старики" герой Леоніда Бикова каже: хіба ви не помітили, що бились ми сьогодні над нашою прекрасною Україною... Ці слова - найкращі, які довелось мені чути про війну. Про нашу війну... Бо нема в Україні жодної сім"ї, яку не зачепила ця війна, де не загинув син, батько, сестра чи брат... ми випили цю гірку чашу до дна, до останньої краплі... Перемога була потрібна нам тоді, і Перемога нам потрібна сьогодні. Ми здобудемо її, бо це потрібно країні!

Війна - це найбільше лихо, яке може трапитися з людством. Це велика біда і вселенська трагедія. І тому я низько вклоняюся вам, сивочолі наші ветерани, дорогі батьки й діди наші, які вртяували світ. Тоді, давно в 45-му... Тоді, давно, коли вперше за чотири роки спокійно заснули наші матері і діти... Дякую Вам, дорогі мої... Ви - прекрасні! Ви великі люди Землі...

Ми в неоплатному боргу перед Вами. Ми не допустимо нової війни. Війни не буде! Ми будемо жити в мирі!

Зі святом Вас, рідні! Тримайтеся! З днем перемоги!

З невимовною повагою і уклінною вдячністю...

Юлія Тимошенко"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини